Зеленський вступив в останню фазу свого президентства

Зеленський вже не в змозі на щось вплинути

Ні на що вплинути глава держави вже не в змозі.

Володимир Зеленський вступив в останню, так звану "гуманітарну" фазу свого безславного президентства.

Вона, як правило, настає, коли рейтинг президента опускається нижче 15%. При такому рейтингу президент практично безсилий що-небудь змінити в країні, провести будь-яку реформу, реально на що-небудь вплинути. Наслідком низької підтримки в суспільстві є втрата впливу в парламенті і настає фактичний параліч дієздатності.

У Зеленського поки ще рейтинг близько 30%, він не настільки низький і начебто можна було б ще спробувати пограти м'язами, посмикатися, щось там пореформувати і т.д.

Але біда в тому, що він настільки заплутався в інтригах, що в політичному плані фактично залишився вже в ізоляції і змушений лише пасивно спостерігати за тим як "старші товариші" рулять країною.

Ні на що вплинути Зеленський вже не в змозі. А це означає, що він увійшов в останню, гуманітарну фазу свого президентства.

Читати такожМенше ніж за два роки Зеленський перетворився на політичний трупУ цій заключній фазі будь-який президент намагається утримати ініціативу і залишитися на плаву за рахунок імітації бурхливої державної діяльності в гуманітарній сфері. благо, що все це можна робити простими президентськими указами і не зв'язуватися з противними депутатами.

Типовими напрямками докладання зусиль є:

Все це ми будемо спостерігати, і вже спостерігаємо, весь час, що залишився, поки Зеленський буде мучити себе і всю країну до кінця свого терміну.

Але, можливо, президент знайде в собі мужність вибачитися і скромно здасть в канцелярію булаву і ключі від кабінету, не доводячи справу до повного хаосу і абсурду.

Новини заразКонтакти