У Криму почалася "водна паніка"

Води в Криму не залишилося / УНІАН

Кримська вода стане показовим тестом на приналежність до «кремлівської мережі».

У Криму - паніка. Окупаційна влада півострова просить жителів Криму і Севастополя не закуповувати "сотнями декалітрів" бутильовану воду і воду для кулерів, а також не робити "без необхідності" запаси води.

В Аянському водосховищі, яке постачає Сімферополь, води практично не залишилося (вистачить на 8 днів).

Ситуація важка, але «контрольована», заявляють в самопроголошеному «уряді», в будь-якому випадку «жителі і гості півострова не залишаться без води для пиття і побутових потреб». Для цього будуть встановлені і опріснювальні установки, і - при необхідності — здійснюватися підвезення води до будинків - заявило джерело в т.зв. «уряді Криму».

Читати такожЧому люди скоро почнуть тікати з КримуПередбачаю, зовсім скоро вся "кремлівська мережа", медведчуки, мураєви, бондаренки, ківи, вусики, ломаченки та ін.в один голос почнуть кричати про "гуманітарну катастрофу" і необхідність терміново дати воду в Крим без всяких умов з "гуманітарних міркувань".

Води на окупованому півострові залишилося на тиждень. І годинник цокає. До речі, кримська вода стане дуже показовим тестом на приналежність до «кремлівської мережі». Уважно спостерігаємо. І Царьов ще вимагає оголосити війну Україні. Все сходиться в одну точку.

Новини заразКонтакти