Вітер кохання - скільки серій і графік виходу на 1+1

Вітер кохання - графік виходу і як дивитися / 1+1

Турецький серіал Вітер кохання виходить на 1+1 з 13 квітня 2020. Скільки серій в серіалі Вітер кохання, скільки серій в день виходить на 1+1, і як правильно дивитися серіал - читай на Главреді.

Телеканал 1+1 отримав права на трансляцію серіалу Вітер кохання. Розповідаємо, чим відрізняється серіал 1+1 від оригіналу, скільки в ньому серій, і як правильно дивитися серіал Вітер кохання на 1+1, щоб нічого не пропустити, і бути в курсі сюжету.

У головних ролях серіалу зіграли Акін Акинозю і Ебрю Шахін. При цьому головну пісню для серіалу виконувала саме дівчина, і після зйомок вона отримала справжню хвилю популярності в Туреччині і за її межами.

Акін Акинозю ж був відомий ще до зйомок, і успішно працював в США.

Читайте такожВітер кохання 2 сезон - коли буде продовження серіалу

Оригінальний турецький серіал називається Вітряний. В Україні ж він транслюється під назвою Вітер кохання. Спочатку назва планувалося зробити Вітряне кохання, але за тиждень до прем'єри його поміняли.

Вітер кохання - графік серій на 1+1

Ще не менша кількість буде в другому сезоні Вітер кохання, який почали транслювати одразу ж за першим сезоном. Нові серії виходять по буднях відразу по 2 серії за раз - з 17-10 по 19-00. Графік виходу серій буде виглядати приблизно так:

Вітер кохання - як дивитися на 1+1

Всі серії серіалу Вітер кохання на 1+1 можна дивитися на ТБ, на смарт-ТВ, через онлайн-кінотеатри, які транслюють канали.
Але, щоб подивитися серіал Вітер кохання онлайн, потрібно або підписатися на платний перегляд на 1+1 (всі серії коштують всього 69 грн), або дивитися в запису на тих онлайн кінотеатрах, які це дозволяють (наприклад, меґоґо-ТБ).

Вітер кохання любові онлайн - всі серії знаходяться на відео сервері 1+1. Для оплати і перегляду знадобитися реєстрація.

Вітер кохання на 1+1 дивитися онлайн всі серії:

Крім того, в турецькому серіалі Вітряний вже виходить онлайн 3 сезон.

Всі серії турецького серіалу Вітер кохання з українським перекладом виходять на 1+1 в 17-10 по буднях. Всі огляди та відео серій можна буде дивитися і читати на Главреді.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти