Тім Бертон знімає серіал Сімейка Аддамс

Сімейка Аддамс / кадр з фільму

Геніальний режисер Тім Бертон, знаменитий своїми похмурими готичними мотивами в картинах нарешті дістався до знаменитої історії про сімейство Аддамс.

Контролюючі права на Сімейку Аддамс MGM TV відкрили конкурс на покупку права знімати серіал по фільму, яким займеться сам Тім Бертон.

За інформацією Deadline, Netflix вже подали заявку і підійшли найближче до топу "конкурсантів".

Поборотися є за що - режисер Тім Бертон виступить виконавчим продюсером шоу і може особисто поставити всі епізоди. Провідними сценаристами і шоураннерами проекту стануть Альфред Гоу і Майлз Міллар, відомі за "таємницями Смоллвіля".

Джерела Deadline вважають, що дію шоу перенесуть в 2020 рік, і розкажуть про те, як сучасний світ виглядає очима Венздей Аддамс, яку в одній з версій історії грала Крістіна Річчі.Читати такожСімейка Аддамс 2019: бути звичайним - шкідливо для здоров'я

Сімейка Адамс вперше вийшла на екрани в 1938 році з-під пера Чарльза Аддамса. З тих пір про них зняли два серіали і кілька повнометражних фільмів, включаючи недавній анімаційний — його сиквел запланований на 2021 рік.

Як відомо, Тім Бертон востаннє знімав Бітлджус для ТБ в 1989-1991 роки. Відтоді режисер займався в основному повнометражними фільмами і анімаціями, але прийшов час метру приступити до ТВ-серіалів.

Що стосується Міллара та Гофа, вони не є новими для розробки хітових телесеріалів, оскільки вони були ключовими компонентами успіху багаторічної серії Суперменівького Смоллвілля. Інші великі заслуги включають франшизу Шанхайський полудень і Людина-павук 2 Сема Реймі.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти