Стало відомо, скільки Джонні Депп отримав за звільнення з ролі Гріндевальда

Джонні Депп / Фото: Reuters

З'явилася точна сума, скільки актор Джонні Депп отримав від Warner Bros за те, що звільнився з ролі Гріндевальда.

У 2020 році кар'єра актора Джонні Деппа полетіла під укіс після чергової серії судів - тепер з його колишньою дружиною Ембер Херд, з якою вони з'ясовували, хто більше піддавався насильству, і хто кому зраджував під час шлюбу.

Після першого ж програшного рішення суду, Деппа попросили звільнитися з ролі Гріндевальда у франшизі "Фантастичні звірі".

Фанати Джонні Деппа підняли скандал, хоча за чутками, він отримав за роль восьмизначну суму.

Тепер видання The Hollywood Reporter опублікувало велику добірку інформації про крах кар'єри Деппа, і з посиланням на свої джерела назвало суму, яку отримав актор.

Джонні Депп відіграв тільки одну сцену з фільму" Фантастичні звірі 3", але отримав за звільнення 16 мільйонів доларів.

Крім того, в 2020 році він знімався у фільмі "Minamata", за який отримав 3 мільйони доларів.

При цьому видання стверджує, що в 2020 році він все одно зайняв перше місце в рейтингу Marketing Evaluations популярних акторів. Для порівняння, в 2012 році, він був тільки на 3 місці - а з того часу вважається, що його кар'єра пішла під ухил.

Автор статті повідомляє, що Джонні Деппа не хочуть брати на ролі не тільки через скандальну дружину - його райдер передбачає витрати в сотні тисяч доларів на місяць на його утримання і навіть охорону. Все через те ж Disney відмовилися взяти Деппа в перезапуск "Піратів" в 2020 році, який знімає його друг Джеррі Брукхаймер.

При цьому всьому, виявляється, у актора у власності все ще залишається 14 будинків, і залишки від його рахунків, з яких він виплачував витрати за суди з Ембер Херд.

Нагадаємо, Джонні Депп програв суд виданню The Sun, яке назвало його "побивач дружин".

Фанати повстали проти зйомок Ембер Херд в "Аквамене 2" - на суді було доведено, що вона здійснювала насильство над Деппом, але її не прибрали з фільму.

Днями з'явилася інсайдерська інформація про те, що Ембер Херд може зіграти в "Піратах Карибського моря", звідки вигнали Джонні Деппа.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти