Творець привидів будинку на пагорбі і маєтку Блай розповів про 3 сезон

Привиди будинку на пагорбі 2019 / Netflix

Майк Фленаган, який зняв для Netflix два найстрашніші серіали про привидів, розповіла про свої плани на третій сезон.

У Майка Фленагана фанати весь час випитують подробиці про третю частину "привидів будинку". Режисер нарешті не витримав, і відповів у своєму твіттері про стан справ.

Шоураннер серіалів Привиди будинку на пагорбі і Привиди маєтку Блай Майк Фленаган розповів, що на даний момент він не планує 3 сезон серіалу, бо зайнятий іншими проектами

"На даний момент немає планів з випуску інших глав. Ніколи, звичайно, не говори ніколи, але зараз ми зосереджені на переліку інших не страшних проектів на 2021 рік і далі. Якщо щось зміниться, ми обов'язково сповістимо всіх!",- пообіцяв він.

Привиди маєтку Блай - актори і ролі

Привиди маєтку Блай дивитися онлайн тизер:

Нагадавши, Привиди маєтку Блай вийшли 9 жовтня на Netflix. Серіал - окрема історія, пов'язана з першим сезоном тільки темою привидів в будинку. Він відрізняється дуже заплутаним і зловісним сюжетом, зав'язаним, однак, на коханні.

Нагадаємо, екранізація роману Привиди будинку на пагорбі від Netflix вийшла в 2018 році. Це була вільна інтерпретація однойменного роману Шерлі Джексон 1959. Серіал отримав несподівано високу популярність, і через 2 роки було випущено сиквел.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти