Що подивитися: топ-10 найуспішніших фільмів Netflix

ТОП-10 популярних фільмів Netflix / Pixabay

Телесервіс Netflix представив рейтинг оригінальних фільмів. Якщо ви не знали, що подивитися на Netflix, варто почати зі списку цих оригінальних фільмів.

Телесервіс Netflix вирішив ще більше спростити завдання своїм підписникам, і представив список своїх найуспішніших (популярних) фільмів за 2018-2020 рр .. В топ-10 потрапили і Ірландець, і Exctaction, і Пташиний короб і навіть найсвіжіша Платформа, яка, на думку багатьох кінокритиків дуже вчасно з'явилася онлайн.

Статистику по фільмам Netflix опублікувало видання Bloomberg з посиланням на квартальні і річні звіти Netflix.

Телесервіс і правда, за останній час додав статистики в свої публікації, - наприклад, щодня в облікових записів користувачів змінюється рейтинг найбільш популярних фільмів і серіалів в країні глядача, що орієнтує його при пошуку чогось нового.Читати такожБезсмертна Гвардія 2020 - живи, щоб померти

Всі 10 фільмів були випущені за останні три роки, більшість з них за останні 12 місяців, що логічно, якщо враховувати бюджети Netflix, які компанія витрачала на виробництво. Кожен новий випуск може охопити більшу аудиторію, ніж його попередники.

Перші чотири найпопулярніші фільми - бойовики або трилери з участю відомих кінозірок - у них зіграли Кріс Хемсворт, Сандра Баллок, Марк Уолберг і Райан Рейнольдс. Три комедії також увійшли до списку, як і класичний гангстерський фільм Ірландець.

10 найуспішніших оригінальних фільмів Netflix

  1. Операція з порятунку (Exctraction) — 99 мільйонів переглядів
  2. Пташиний короб (Bird Box) — 89 мільйонів
  3. Правосуддя Спенсера (Spenser Confidential) — 85 мільйонів
  4. Примарна шістка (6 Underground) — 83 мільйони
  5. Загадкове вбивство (Murder Mystery) — 73 мільйони
  6. Ірландець (The Irishman) — 64,2 мільйона
  7. Потрійний кордон (Triple Frontier) — 63 мільйони
  8. Не та дівчина (The Wrong Missy) — 59 мільйонів
  9. Платформа (The Platform) — 56,2 мільйона
  10. Ідеальне побачення (The Perfect Date) — 48 мільйонів

Нагадаємо, у серпні на Netflix вийде ще один оригінальний трилер - Проект Power, який поки не потрапив у цей рейтинг, але його творці покладають великі надії на його популярність.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти