Назвали найкращий серіал Netflix, який побив рекорд в січні

Кращий серіал січня 2021 Netflix / Netflix

Телесервіс Netflix очікує від показу нового серіалу про темношкірого злодія рекордних переглядів.

Телесервіс Netflix готується приймати рекордні результати показу серіалу, який може стати "другою Чорною Пантерою". Французький серіал Люпен впевнено йде шляхом фільму Marvel, і отримав рекордну популярність як в Латинській Америці, так і в Європі.

Як повідомляє Variety, Люпен очолив Топ-10 стрічок платформи за переглядами у світі.

Драма стартувала в п'ятницю і вже посіла перше місце в рейтингу Netflix ТОП-10 в таких країнах, як США, Бразилія, В'єтнам, Аргентина, Німеччина, Італія, Іспанія, Польща, Нідерланди, Філіппіни і Швеція.

Netflix не слідує традиційним інструментам вимірювання аудиторії, що використовуються в традиційних мережах. Кількість глядачів, про які повідомляє Netflix, заснована на кількості передплатників, які переглянули хоча б дві хвилини фрагмента контенту.

За умови перегляду хоча б пари хвилин, Люпин переглянули 70 мільйонів чоловік. У рейтинг серіалів, які подивилися повністю він так і не потрапив.

Люпен 2021 - сюжет

За сюжетом серіал не повторює історію знаменитого злодія-джентльмена Люпена. Сучасний хлопець Ассан Діоп вирішує оголосити вендету своєму батькові, влаштувавши пограбування в стилі Люпина - свого улюбленого героя.

Чималу популярність серіал Люпен отримав і завдяки акторському складу. Все тому, що головну роль тут зіграв Омар Сі – зірка фільму "1+1".

Люпен 2021-дивитися трейлер серіалу Netflix:

Серіал Люпен вийшов на Netflix французькою мовою 8 січня, складається з 10 епізодів.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти