Померла Галін Горг - причини смерті та фільмографія зірки фантастичних серіалів

Галін Горг / Instagram

У Лос-Анджелесі померла американська актриса і хореограф Галін Горг.

Американська акторка Галін Горг померла 14 липня, в 55 років від раку. Танцівниця і зірка фантастичних і детективних серіалів Галін Горг померла за день до дня народження.

"У неї було діагностовано рак по всьому тілу і легким", - написала її сестра у Facebook 15 липня.

За її словами, актриса боролася із хворобою до останнього, але лікарі давали всього пару днів,які не встигла прожити актриса.

Найвідомішою роллю Горг була лейтенант Максора Максвелл в серіалі 1994 року М.А.Н.Т.І.С., який був адаптований з однойменного фільму.

Також вона часто грала у фантастичних і детективних серіалах. Наприклад, вона виконала роль Єлени Троянської в Ксене принцесу-воїна.

Галін Горг Instagram
Галін Горг Instagram
Галін Горг Instagram
Галін Горг Instagram
Галін Горг Instagram
Галін Горг Instagram

Галін Горг - біографія

Галін Горг - актор, професійний танцюрист і продюсер. Галін Горг народилася в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Її мати, Гвиндолин Чи Горг, була письменницею і педагогом. Її батько, Алан Кент Горг - режисер, письменник і педагог.

У Галін є один брат, Картер, і три сестри, Джентрі, Санні і Таги. Крім того, що вона виросла в Лос-Анджелесі, вона провела більшу частину свого дитинства на Великому острові Гаваїв і на острові Оаху. Галін Горг грала в театральних постановках в дитинстві.

Потім вона стала вигравати ролі у місцевих театральних постановках, і почала будувати кар'єру.

Кар'єра Галини як танцюриста дійсно почалася, коли в Голлівуді вона була нагороджена стипендіями престижної Академії танцю Дюпре, річною програмою Елвіна Ейлі і Суспільстві професійних танцюристів. Вона вивчала стилі джазу, балету, чечітки, гаїтянського танцю, афро-самби, афро-кубинського танцю, західноафриканській, хіп-хопу, хула і фанку. Вона працювала з такми знаменитостями, як Майкл Пітерс, Деббі Аллен, Сара Элгарт, Маргарита Деррикс, Отіс Салид, Хайме Роджерс, Франко Мисерия, Білл Гудсон і Вінс Паттерсон. Потім вона почала професійно працювати над музичними кліпами і рекламою. Це привело її до дуже успішну кар'єру танцівниці і танцівниці на італійському телебаченні.

Галін Горг - фільмографія

Фільми та мюзикли

Серіали

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти