Жінка показала геніальний метод, як легко вимити вікна: сусіди будуть заздрити

Як вимити вікна миючим засобом / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот: відео

Експерт із прибирання розповіла, що вона вирішила проблему забруднених вікон і для цього потрібні лише два засоби.

У Мережі з'явився лайфхак для чищення вікон, який назвали "найкращим за всю історію" для досягнення ідеально прозорих вікон. Цей метод також можна використовувати на душових сітках, дзеркалах, плитці та всьому, що має блискучу поверхню.

Вас також зацікавить матеріал: Розводів на вікнах більше не буде: потрібно взяти лише один копійчаний засіб.

Миття вікон іноді стає важким завданням, щоб після прибирання не залиилось розводів та плям. Немає нічого більш надокучливого під час прибирання, ніж докладати всіх зусиль для того, щоб потім після закінчення помітити купу плям на вікнах. Зараз існують різні дорогі товари для миття вікон, але іноді і вони не можуть вирішити цю проблему, передає видання Mirror.

Жінка у Мережі розповіла, що для ідеального прибирання вікон потрібні лише два основні предмети - ганчірку з мікрофібри та трохи рідини для миття посуду Fairy. Вона показала цей трюк на одному із вікон у власному домі, на якому є були плями. Вона пояснила, що не завжди потрібен спеціальний засіб для миття вікон, а лише зволожена ганчірка з мікроволокна із "маленькою феєю".

Дивіться відео про те, як швидко вимити вікна:

@thecleanupcompany Window cleaning hack by @The wee scotty cleaners ♬ I Got It - thuy

Для того, щоб помити вікно, варто лише краплі рідини на тканині і протирати нею вікно, який видалить будь-який бруд. Одразу після цього вона бере суху ганчірку, щоб відполірувати вікно, яке залишається блискучим і не розмазується.

"Подивіться на результати. Як швидко це працює. Ви також можете використовувати цей прийом для ванної кімнати, душових екранів, дзеркал, блискучої глянцевої плитки та всього, що має блискучу поверхню", - пояснила блогер.

Як зробити універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти