"Свіжий аромат": експерт розкрив, яка рослина поглинає усі неприємні запахи в домі

Яка рослина поглинатиме неприємні запахи на кухні / колаж: Главред, фото: pexels

Як назавжди позбавитись від неприємних запахів на кухні за допомогою кімнатної рослини - дізнайтесь у матеріалі.

Під час приготування їжі на кухні часто може залишатись гострий аромат, який іноді залишається на довгий час. Але не тільки приготування їжі може принести небажані запахи на кухні - існує безліч речей, які можуть спричинити накопичення запахів.

Від злегка вологого запаху, який проникає з вашої пральної машини, і запахів, які можуть накопичуватися у ваших відрах для сміття, до навіть найменшої закупорки у ваших стоках. Кухня є центром оселі більшості людей, тож варто боротись із небажаними запахами щодня. Експерти радять використати чудовий лайфхак, додавши прекрасну кімнатну рослину на свою кухню, ви можете назавжди позбутися цих сильних запахів, передає Mirror.

Спеціалісти пояснюють, що мирна лілія не лише додасть дому зелені, але й поглине будь-які небажані запахи, а кухня є однією з найбільш підходящих кімнат, щоб отримати від них максимум користі.

Розміщення мирної лілії у вашому домі допоможе створити свіжий, освіжаючий аромат, залишаючи сильні небажані запахи як далекий спогад. До речі, ці кімнатні рослини, не вимагають особливого догляду. Вони люблять вологу.

"У них чудове глянцеве листя та витончені білі квіти, тож вони стануть прекрасним доповненням до вашого дому. Однак, будьте обережні, щоб ваші домашні улюбленці не мали доступу до нього, адже вони можуть отруїтись, якщо його скуштують", - пояснили експерти.

Якщо мирна лілія вам не підходить, експерти рекомендують вибрати низку інших рослин, які також можуть забрати неприємний запах в домі:

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти