Збереже тепло: "таємний" перемикач на дверях та вікнах з металопластику

Як утеплити вікна / колаж: Главред, фото: скріншот з відео, ua.depositphotos.com

На деяких дверях та вікнах є перемикач, який допоможе зробити будинок теплішим.

З наближенням зимових місяців багато людей шукають способи заощадити гроші на рахунках за опалення. Однак, якщо у вас є двері або вікна з металопластику, то можна покращити ізоляцію будинку. Про це пише Mirror.

Як зупинити протяги в домі

Зупинити протяги у вашій оселі, покращити загальну ізоляцію та зберегти тепло і затишок допоможе «прихований» перемикач, про існування якого багато людей навіть не здогадуються.

Творець контенту Aljacy вперше опублікував цей лайфхак минулого року, і він швидко вразив багатьох користувачів соціальних мереж.

Він пояснив, як за допомогою прихованого перемикача щільно притиснути двері до рами, позбувшись щілин, через які може проникати настирливий вітерець.

«Невеличка порада, якщо у вас двері з металопластику, і вони трохи продуваються, у них є літній і зимовий режими. На повзунках є маленька позначка, ви її викручуєте, і тоді вона підтягує ваші ущільнювачі щільніше», - пояснив він.

Зазначається, що сезонно змінюючи налаштування дверей та вікон, ви допомагаєте синхронізувати температуру в домі з температурою на вулиці.

Де знаходиться перемикач на дверях та вікнах з металопластику – відео:

@allacy496 might help' might not. but every little helps. open your door and makesure that the line on the slider is set towards the seal to pull it in tighter . also I have my voice on video .#fyp#moneysavingtips#energy#bills#tips#upvc#everylittlehelps#diy#whyamifindingthisoutnow♬ original sound - aljlacy

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Новини заразКонтакти