Цвіль і бруд розчиняться на очах: як почистити резинку в пральній машині, 3 народні способи

Як почистити гумку в пральній машині різними способами / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Поради для дому)

Також ділимося порадами про те, як запобігти забрудненню гумки в пральній машинці.

Питання чистоти і гігієнічності пральної машини має вирішальне значення для ефективного прання білизни і запобігання появи неприємних запахів і цвілі. Однак, при регулярній експлуатації машини, ущільнювальна резинка, розташована навколо дверцят, може стати місцем накопичення бруду, залишків миючого засобу і навіть бактерій.

Главред ділиться ефективними способами, як очистити резинку в пральній машині, щоб забезпечити чистоту вашої техніки.

Як почистити резинку в пральній машині різними способами

Оцет і вода

Змішайте рівні частини оцту і води в контейнері. За допомогою губки або ганчірки вимийте резинку пральної машини цією сумішшю. Після того як резинку буде чистою, промийте її чистою вологою ганчіркою.

Можливо, вам буде цікаво: Садівник розповіла, які 5 садових рослин обов'язково треба обрізати перед зимою для кращого росту.

Харчова сода

Зробіть пасту, змішавши харчову соду з невеликою кількістю води. Нанесіть цю пасту на резинку і залиште на 15-20 хвилин. Потім обережно витріть резинку за допомогою м'якої щітки або ганчірки. Промийте гумку чистою вологою ганчіркою.

Сіль і лимонний сік

Змішайте сіль і свіжовичавлений лимонний сік, щоб отримати пасту. Нанесіть цю пасту на резинку і залиште на кілька хвилин. Протріть резинку щіткою або ганчіркою, а потім промийте чистою вологою ганчіркою.

Як запобігти забрудненню пральної машинки

Щоб запобігти забрудненню пральної машини дотримуйтесь наступних рекомендацій:

Більше лайфхаків:

Новини заразКонтакти