Як під'єднати телефон до телевізора: спритний трюк спантеличить досвідченого хакера

Як під'єднати телефон до телевізора через wifi / Колаж: Главред, Фото: Pixabay / dawnfu, Pixabay / geralt

Проста інструкція, доступна кожному - як під'єднати телефон до телевізора через usb.

Розвиток технологій семимильними кроками ставить перед багатьма користувачами питання сумісності різних гаджетів. Нерідко виникає проблема при підключенні мобільного телефону до телевізора.

Фахівці розповіли відразу про декілька простих і доступних способів, як в домашніх умовах під'єднати смартфон до телевізора. При цьому наголошується, що з нехитрою технологією може впоратися навіть аматор.

Читайте наш матеріал "Як дізнатися пароль від Wi-Fi: хитрий фокус знає не кожен хакер".

Як під'єднати пристрій до телевізора

Порядок дій:

Як можна дивитися з телефону на телевізорі

Фахівці не радять морочитися зі складними алгоритмами, а говорять про прості дії – просто зайдіть в Налаштування мережі на вашому телевізорі і натисніть Miracast. При цьому стежте за дисплеєм смартфона перейдіть в «Налаштування» → «Екран» → «Бездротовий монітор».

Потім активуйте функцію і виберіть телевізор в списку знайдених Miracast‑пристроїв. Відразу після підключення зображення зі смартфона з'явиться на екрані вашого телевізора.

Як можна під'єднати телефон до телевізора без дротів

Кожен користувач прагне до максимально простого і доступного підключення до різних гаджетів. І підключення через WI-FI тут не є винятком.

Порядок дій:

Як вивести зображення з телефону на телевізор через блютуз

Фахівці сфери інформаційних технологій розкрили ще один спосіб підключення смартфона до TV. На своєму смартфоні зайдіть в Налаштування і активуйте функцію «Пошук пристроїв».

Після цього увімкніть телевізор і в меню налаштувань натисніть функцію Bluetooth, а також активуйте режим пошуку пристроїв. Потім ви можете знайти свій телевізор у списку доступних пристроїв вашого мобільного телефону.

Більше новин:

Новини заразКонтакти