Як позбутися подряпин на авто: потрібен лише один побутовий засіб

Як позбутися подряпин на авто / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Автомобільний експерт поділився простою, але неймовірно ефективною порадою.

Ви дізнаєтесь:

Видалити непривабливі сліди на кузові свого автомобіля, можна за допомогою одного дешевого побутового засобу. Про це пише Express.co.uk.

Чим можна видалити подряпини з авто

Тім Алкок, представник компанії LeaseCar UK, що займається фінансуванням транспортних засобів, підкреслив, що невеликі подряпини можна значно зменшити за допомогою оцту.

«Не всі подряпини на автомобілі потребують візиту до автомайстерні. Їх можна легко виправити за допомогою простих саморобок. Оцет - чудовий спосіб замаскувати дрібні подряпини», - сказав він.

Експерт сказав, що потрібно використати невелику кількість оцту, змішаного з водою, та полірувати пошкоджену ділянку авто. Він наголосив, що залишати надовго оцет на поверхні авто не можна.

Чому оцет прибирає подряпини

Оцет містить невелику кількість кислоти, яка допомагає розчинити подряпини в прозорому покритті, що захищає лакофарбове покриття автомобіля.

Так, нанісши невелику кількість засобу на подряпину і відполірувавши її тканиною з мікрофібри, водії можуть зменшити вплив подряпини або, в деяких випадках, видалити її повністю.

Тім також підкреслив, що водії, які не мають оцту, можуть використовувати невелику кількість зубної пасти, щоб замаскувати подряпини на своєму автомобілі.

«Інші варіанти, такі як зубна паста та аерозольна фарба, є геніальними лайфхаками для того, щоб відполірувати подряпини. Переконайтеся, що ви використовуєте лише невелику кількість таких засобів, як лак для нігтів та оцет, оскільки вони можуть пошкодити лакофарбове покриття, якщо використовувати їх занадто часто або у великих кількостях», - додав він.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Читайте також:

Новини заразКонтакти