Діє миттєво: як зекономити на опаленні взимку та утеплити квартиру

Як зекономити на опаленні взимку та утеплити квартиру - діє миттєво / Колаж Главред, фото: УНІАН

Один із користувачів TikTok поділився корисними порадами про те, як зберегти тепло вдома взимку, не витрачаючи великі суми на оплату електроенергії.

Оскільки наближається холодна погода, існує ряд простих способів для того, щоб зберегти тепло у домі. Блогер під ніком @thatpropertyguy в Tik-Tok пропонує кілька із них, які допоможуть утеплити квартиру перед настанням морозів.

За його словами, продування радіаторів і очищення їх від пилу може покращити їхню ефективність.

Одним із його хитрощів є встановлення відбивальної фольги позаду радіаторів, щоб зменшити тепловтрати, передає Mirror.

Також він рекомендує використовувати термостатичні клапани та автоматичні терморегулятори, щоб налаштувати автоматичне опалення протягом дня.

"Закриття жалюзі та штор вдень допоможе зберегти тепло", — радить він, додаючи, що меблі слід відсунути від радіаторів, аби не блокувати тепловий потік.

Дивіться відео про те, як утеплити квартиру перед зимою:

Для додаткового захисту від холоду, він пропонує використовувати віконну та дверну стрічку, а також утеплити мансардні приміщення та інші зони оселі.

"Належна ізоляція повинна бути пріоритетом для мансардних приміщень і господарських будівель, в той час, як на вікна і двері можна наклеїти стрічку, що виключає протяги, щоб утримати холод на відстані", - радить він.

Для миттєвого зігрівання рекомендується використовувати килимки, оскільки вони забезпечують необхідне тепло для змерзлих пальців ніг. Він також радить використовувати шкарпетки для захисту ніг від холоду.

Як підготувати оселю до опалювального сезону / Інфографіка: Главред

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти