Даремно ви її не використовуєте: для чого потрібна зайва дірка на кросівках

Для чого потрібна зайва дірка на кроссовк / Колаж Главред, фото: скріншот

Правильне використання додаткових отворів на кросівках може зробити ваше тренування більш комфортним.

Ми всі бачили ту додаткову дірку на наших кросівках, але мало хто замислювався про її призначення. Здається, це дрібниця, але в залежності від того, як ви використовуєте цю "таємну" дірку, можна отримати серйозну користь.

Давайте розглянемо, для чого потрібна зайва дірка на кросівках і як правильно нею скористатися.

Для безпеки та підтримки

Як виявилося, спортивне взуття потребує особливої підтримки, щоб забезпечити безпеку під час тренувань. Додаткові отвори з боків стопи, про які багато хто не знає, призначені для створення додаткової підтримки. Правильне зав'язування через ці отвори мінімізує ризик травм щиколоток, колін і стегон.

Запобігання пухирів і поліпшення підгонки

Правильна техніка зав'язування через додаткові отвори дозволяє взуттю краще прилягати до ноги, запобігаючи тертю і зменшуючи ймовірність появи пухирів. Це особливо корисно при інтенсивних тренуваннях і довгих прогулянках.

Зменшення ризику розв'язування шнурків

Ще одне практичне застосування цієї додаткової дірки-зменшення ризику розв'язування шнурків. Зав'язування через додаткові отвори допомагає утримувати вузол під додатковою напругою, запобігаючи випадковому розв'язуванню під час інтенсивних фізичних навантажень.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти