Життя перевернеться в мить: для якого знаку зодіака почнеться "найважчий місяць"

Астрологічний прогноз - один із знаків чекає "найважчий" час / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

Експерт поділилася своїми прогнозами щодо повного місяця, і зазначила, що є один знак зодіаку, якому доведеться "важко" - але це може спрацювати для блага.

Літнє сонцестояння пройшло, але сьогодні ввечері (21 червня) на нас чекає повний місяць у Козерозі - але що це означає?

Червневий повний Місяць у Козерозі настає на наступний день після літнього сонцестояння в північній півкулі, і супроводжується відчуттям обіцянок і потенціалу, повідомляє Today.

Якщо ви цікавитеся астрологією і хочете дізнатися, що на вас чекає у майбутньому, то вас може зацікавити: Гороскоп на завтра 23 червня: Дівам - серйозна невдача, Близнюкам - сильне роздратування.

Повний місяць - це також час для роздумів, коли ми можемо побачити, що потрібно змінити і скоригувати в міру того, як ми рухаємося вперед до нового місячного місяця.

Ворожка і екстрасенс @lightworkerwhit на TikTok вважає, що є один зоряний знак, якому буде особливо важко під час повного місяця в Козерозі, передає Mirror.

"Це знак, який матиме найважчий повний місяць у Козерозі".

Віт пояснила, що цей повний місяць буде "трохи схожим на те, що хтось вилив на вас холодну воду, і ви запізнюєтеся до школи, і вам потрібно поспішати і збиратися".

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Віт сказав, що саме Терези матимуть "найважчий повний місяць", поділившись, що Терези переживають "багато змін у своїй сім'ї", а також "у стосунках і партнерстві".

"Я відчуваю, що Терези намагаються дотримуватися певного курсу, але їм доводиться боротися з багатьма відволікаючими факторами, і я відчуваю, що цей повний місяць нарешті покладе цьому край. Це не обов'язково буде схоже на перемогу, це буде поразка, але майже поразка, яку ви вітаєте, тому що ви просто дуже втомилися", - пояснила вона.

Дивіться відео про астрологічний прогноз на місяць для Терезів:

@lightworkerwhit This sign is not going to love tomorrow’s Full Moon in Capricorn. ??‍?? Happening June 21st, 2024 #fullmoon#astrology♬ original sound - Lightworker Whit

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти