Жінка подала на розлучення, побачивши татуювання чоловіка: що з ним не так

Жінка подала на розлучення, побачивши татуювання свого чоловіка / Колаж Главред, фото: pixabay.com

І це все після 19-ти років щасливого шлюбу.

Багато людей зрештою шкодують про те, що зробили татуювання, якщо вони вийшли не такими, як вони очікували. Але в одного чоловіка є інша причина жалкувати про своє татуювання - у підсумку вона розкрила його таємницю.

Одна жінка на Reddit жінка розповіла, що у неї з'явилися підозри, коли чоловік перестав відвідувати з нею робочі заходи і вечірки.

Вона розповіла, що була одружена зі своїм партнером 19 років, і він ніколи не виявляв інтересу до татуювання, поки близько року тому не заявив, що його шурин надихнув його зробити собі татуювання.

Вона не надала цьому значення, коли він прийшов додому з татуюванням лілії на грудях - поки не дізналася правду.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі та форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в інтернеті та обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найпопулярніші з них з'являються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

На одному з корпоративів чоловіка вона познайомилася з однією з його колег на ім'я Лілі.

"Мій чоловік клявся, що це був збіг. Я намагалася не звертати уваги на те, що він раптом захотів зробити татуювання. Зрештою він зізнався, що в них був роман протягом останніх двох років", - зізналася жінка.

"Він благав мене не розлучатися, але я не можу цього пробачити. Частина мене досі в шоці. Він хоче піти на консультацію, але я не можу. Ми одружені вже 19 років, і я дозволила йому переконати мене в тому, що мої почуття до його татуювання неправильні. Я ніколи не думала, що мені буде 43 і я розлучуся, але ось я тут".

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти