Яка найбільша порода собак у світі: вражають вагою понад 100 кг і високим зростом

Найбільший собака у світі / колаж: Главред, фото: pexels.com

Найважчий собака у світі важив понад 160 кілограм сернбернар Бенедиктин - більше цікавих фактів читайте у матеріалі.

Найбільший собака у світі Книга рекордів Гіннеса - це німецький дог Джордж. Його вага складала 111 кг, а зріст сягав до 2,2 метра. Собаку офіційно зареєстрували, як найбільшу собаку у світі. Главред зібрав цікаві факти про найбільші та найважчі породи собак.

Породи великих собак з фотографіями

Одна із найбільших порід собак - сенбернар. Історично відомо, що породу вивели, як компаньйона для людини. Хоча він і має великі параметри, однак, він дуже добрий та турботливий пес. Сенбернарів варто дресирувати змалечку, щоб він розумів команди, аби в дорослому віці не завдавав шкоди. Його вага коливається від 54 до 82 кг, а зріст до 90 см.

Сернбернар - найбільша собака / фото: pexels.com

Найбільша порода у світі, яка визнана офіційно - це англійський мастиф. Він дуже вірний та ніжний, майже не реагує на провокаційні ситуації. Цю породу легко розпізнати за великою квадратною головою та виразним й сумним поглядом. Його максимальна вага може сягати 104 кг, а зріст 70 см.

Англійський мастиф - найбільша порода собак / фото: pexels.com

Німецький дог - спокійний та милий пес, дуже добре спілкується з людьми та вірний своїй родині, особливо, якщо там є діти. Під час гри із своїм господарем, собака може навіть звалити його, але це не агресія, а велика вага, яка може бути понад 80 кг. Ще із цуценяти варто привчати його до порядку та дресирування, щоб контролювати. Зріст собаки може сягати до 90 см.

Німецький дог / фото: ua.depositphotos.com

Великий пухнастик породи ньюфаундленд - це добрий та цікавий улюбленець для родини. У нього майже немає агресивної поведінки. Ця порода з'явилась для самостійної роботи подалі від власника, тому має кмітливий розум та напрочуд гарно плаває. Його вага може бути майже 70 кг, а зріст коливається в межах 66-71 см.

Ньюфаундленд / фото: ua.depositphotos.com

Унікальну породу собак Тоса-іну створили в Японії - це бійцівська собака. Вони дуже сильні та агресивно себе поводять, як тільки відчувають загрозу. Тоса-іну люблять свою родину і будуть до останнього захищати свого господаря. Часто такі собаки стають чудовими охоронцями, якщо вчасно почати дресирувати їх. Вага такої породи може бути до 90 кг, а зріст 82 см.

Тоса-іну / фото: ua.depositphotos.com

Який найдобріший собака у світі

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти