Секрет профі: як потрібно правильно клеїти лейкопластир

Як правильно клеїти лейкопластир на палець / Фото: скріншот з відео

Важливо пам'ятати, що при нанесенні лейкопластиру на палець слід бути обережним, щоб не пошкодити рану або викликати дискомфорт.

Як би ретельно ви не обмотували пластир навколо пальця, часто він відклеюється вже через кілька хвилин. Також пластир постійно спадає у дітей, які ніколи не сидять на місці.

Як вирішити цю проблему? При правильному застосуванні лейкопластиру. Для цього є два способи.

Спосіб 1: на кінчику пальця

Кінчик пальця, мабуть, одне з найскладніших місць для перев'язки. Коли ви виймете пластир з упаковки і намотаєте його на кінчик пальця, ви незабаром помітите, що форма пластиру не дозволяє пальцю добре рухатися.

Рішення? Перш ніж наклеїти пластир, візьміть ножиці і зробіть надрізи по всій довжині пластиру з обох боків липкої частини. Потім покладіть марлю пластиру на рану і накладіть смужки на кінчик пальця, утворюючи хрест.

Як правильно клеїти лейкопластир на палець / скріншот з відео

Спосіб 2: перев'язати палець

При другому способі латочка буде вирізана так само, як і при першому способі. Однак цей метод призначений для ран, які знаходяться не на кінчику пальця, а на самому пальці. При цьому способі накладіть пластир на рану і складіть смужки один на одного. Таким чином, пластир буде працювати набагато краще і прослужить довше.

Як правильно клеїти лейкопластир на палець / скріншот з відео

Дивіться відео про те, як правильно наклеювати пластир на палець:

Вам може бути цікаво:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти