Усі чоловіки мають цей знак на тілі: хлопець вразив Мережу однією подібністю

Подібності веснянок на руках у чоловіків є наукове пояснення / Колаж: Главред, фото: pixabay, скрін з відео

Маленька позначка на руці хлопця здивувала сотні тисяч користувачів.

У TikTok користувачі відкривають чимало нової цікавої інформації, а деколи вона шокує. Так хлопець на ім'я Ділан під ніком @dylanbaseball07 опублікував відео, де показав веснянку на лівій руці. Він зазначив, що багато його знайомих чоловіків мають таку ж саму мітку в тому ж місці.

"Можливо, я щойно відкрив щось неймовірне, що доводить, що людей створює уряд. Хлопці, зробіть дует і перевірте, чи є у вас ця веснянка на руці. Я гарантую, що вона у вас є, ось тут", - озвучив він.

Це відео стало вірусним і змусило багатьох користувачів чоловічої статі перевірити свої руки, після чого вони були здивовані, виявивши, що також мають такі ж веснянки.

Дивіться відео про веснянку на руці у чоловіків, що завірусилося у Мережі:

Як пише The Mirror, цій подібності є наукове пояснення. Поява веснянок обумовлена генетичними факторами, впливом навколишнього середовища та способом життя.

Веснянки зазвичай з'являються на ділянках тіла, що найбільше піддаються сонячному випромінюванню, таких як обличчя, плечі та руки. Ультрафіолетове випромінювання сонця стимулює меланоцити до вироблення більшої кількості меланіну, що призводить до появи веснянок.

Таким чином, регулярним впливом сонця можна пояснити, чому веснянки з'являються на схожих частинах тіла у різних людей, і чому чоловіки виявляють їх у схожих місцях.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Новини заразКонтакти