Водії розповіли секрет, як за допомогою огірка швидко розморозити лобове скло

Як швидко розморозити скло / колаж: Главред, фото: pexels.com, ua.depositphotos.com

Автомобілісти радять застосувати овоч, який може допомогти розморозити лобове скло вашого автомобіля вранці.

Зима наближається, а це означає, що ранки розпочинатимуться не з кави, а із морозного скла на автомобілях. Тож варто готуватись до цього за допомогою антиожеледних засобів та спеціальних скребків.

Експерти ALA Insurance розкрили, що є дивовижний засіб, який допоможе швидко та недорого розморозити лобове скло автомобіля. Щоб без проблем розморозити скло варто купити звичайний огірок, адже він є "природним вологовідштовхувальним засобом", передає видання "Mirror".

"Ви можете купити цілий огірок у більшості супермаркетів і просто протерти овоч об лобове скло. Таким чином ви можете відбити морозні сліди від скла. До речі, це також може допомогти запобігти запотіванню лобового скла, коли ви сідаєте всередину автомобіля, оскільки запобігає утворенню конденсату", - поділились спеціалісти.

Один із експертів ALA Insurance розповів, що огірок містить природні олії, які створюють гідрофобну поверхню, якщо натерти його на скло чи дзеркала. Водовідштовхувальні властивості огірка допомагають запобігти утворенню конденсату на вітровому склі та утворить спеціальну плівку. Автомобілісти також випустили покрокову інструкцію, як очистити машину від морозу огірком.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти