"Веселі та грайливі": ТОП-5 порід собак, які ідеально підходять для дітей

ТОП-5 порід собак для дітей - які породи собак найкращі друзі дітей / Колаж Главред, фото: УНІАН

Ветеринар назвав ТОП-5 порід собак, які легко знаходять "спільну мову" із дітьми та можуть стати їм справжніми друзями.

Багато людей замислюються про те, щоб завести домашнього улюбленця, і ця ідея особливо приваблює дітей. Хоча такий крок може викликати певні побоювання, деякі породи собак вважаються ідеальними для сімей.

Відомий ветеринар Амір Анварі (@amirthevet на TikTok) нещодавно поділився у відео професійними порадами щодо того, які породи чудово підходять для сімейного життя. Він зазначив, що деякі собаки легко адаптуються, мають спокійний темперамент і проявляють терплячість, що робить їх гарними компаньйонами для дітей, передає Mirror.

Анварі також підкреслив, що варто оцінювати кожну собаку індивідуально. Хоча є породи, які зазвичай добре підходять для сімей, важливо звертати увагу на характер конкретного улюбленця, аби переконатися, що він стане частиною вашої родини. У своєму відео ветеринар назвав п'ять порід, які, на його думку, є найкращими для сімейного життя.

Ірландський сеттер

На п'ятій позиції знаходиться ірландський сеттер. Цей енергійний і граційний пес відомий своєю швидкістю та вражаючою рудою шерстю. Завдяки доброзичливому характеру, він чудово підходить для сімейного життя. За словами ветеринара, сеттери обожнюють активні ігри, зокрема приносити тенісні м'ячики, що особливо подобається дітям.

Дивіться відео про те, які породи собак найраще підходять для дітей:

@amirthevet Read ! These breeds are adaptable , have good temperaments and are generally patient abd would be great for new families . Note that there are always outliers and all dogs need to also be comsidered as individuals … #dogs#goldenretriever#labrador#beagle#irishsetter♬ original sound - kumbang hitam - jejakaterhangatkie

Боксер

Далі йдуть боксери, які відомі своєю грайливістю та енергією. Завдяки терплячому й захисному характеру, вони добре ладнають з дітьми і часто служать надійними охоронцями.

Бігль

Третє місце посідає бігль – життєрадісна порода, яка славиться своєю дружелюбністю та веселою вдачею. Їхній доброзичливий характер робить біглів чудовими компаньйонами для родин.

Лабрадор

Лабрадори, які часто вважаються одними з найласкавіших і найактивніших порід, також потрапили в список. Їхня енергійність і добрий характер ідеально підходять для сімей з дітьми, адже вони люблять активні ігри.

Золотистий ретривер

На першому місці за словами Аміра є золотистий ретривер. Ця порода відома своїм спокійним і лагідним характером, а також здатністю легко піддаватися дресируванню. Вони рідко створюють шум, що особливо цінують ті, хто хоче зберігати тишу в домі, але їхня популярність залишається високою завдяки чудовій взаємодії з дітьми.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про те, які п’ять порід собак не підходять для життя в квартирі. Генеральний директор Pet Sprint Анджело Сорбелло виділив п'ять порід собак, які ідеально підходять для проживання в квартирі, а також п'ять порід, яким такі умови не підійдуть

Крім того, експерти розповідали про те, як правильно і на роки підібрати улюбленця та, які породи собак не линяють.

Також, годування собаки не залежить від породи. Зооексперти назвали точну цифру, скільки разів на день потрібно годувати собаку.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти