Найскладніші плями на одязі зникнуть відразу: жінка показала дієвий метод

Як вивести плями з одягу / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, unsplash

Жінка у Мережі поділилась дієвими методами щодо очищення стійких плям на одязі.

Часто на улюбленому одязі може з'явитись неприваблива пляма. Незалежно від того, чи це їжа, яка випала із рота, макіяж, який вирішив обійняти вашу верхню частину замість вашого обличчя, чи просто старий бруд - ці сліди можуть стати справжньою проблемою, особливо на делікатних тканинах або світлих кольорах.

Незважаючи на те, що у магазинах зараз безліч різних засобів, які призначені для видалення плям, однак вони можуть коштувати дорого, а результат не обіцяє бути 100%. Експерт із прибирання поділилась простим методом видалення плям за допомогою речей, які, напевно, вже є у вашому домі, йдеться у матеріалі Mirror.

Ліан Ніланд, яка присвячує свій час навчанню інших, як прибирати та впорядковувати свої домівки, стверджує, що може видалити плями від макіяжу та поту зі свого одягу за лічені секунди.

Як зробити засіб від плям на одязі / Інфографіка: Главред

Блогер в Instagram розповіла поради на своїй сторінці та розкрила, що використовує лак для волосся, щоб позбутися плям від помади або макіяжу на обличчі.

"Лак для волосся може допомогти видалити плями від макіяжу з одягу завдяки своїм властивостям розчинника - етанолу, ацетону або гліцерину і здатності розщеплювати олії", - пояснила блогер.

Гуру прибирання також радить вилити лимонний сік на футболки або спортивне спорядження, щоб позбутися надокучливих жовтуватих плям, що залишилися від поту.

"Лимонний сік може допомогти видалити плями від ямок завдяки своїй кислотності. Ця кислотність допомагає розщепити та розчинити лужні сполуки, які спричиняють плями", - пояснила жінка.

Ліанн також наголосила, що лимонний сік слід наносити на білий одяг, а не на кольоровий.

Дивіться відео про те, як вивести складні плями на одязі:

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти