Треба вгадати країну за 3 секунди: мало хто впорається із складною загадкою

Треба вгадати країну за 3 секунди: мало хто впорається із складною загадкою

Лише надзвичайно кмітливим людям вдасться "розкусити" цю загадку, немов горішок. Але варто бути готовими до труднощів з цим завданням.

Головоломки та оптичні ілюзії допомагають перевірити критичне мислення та уважність. Але водночас такі завдання є чудовим методом, як потренувати свою уважність до деталей, спостережливість і навички вирішення логічних завдань.

Також під час розгадування різноманітних загадок доведеться використовувати нестандартні, творчі підходи, що розширить горизонти мислення і стане хорошим способом покращити кмітливість.

У наступній загадці потрібно відгадати назву країни за кількома емодзі, з допомогою яких вона зашифрована, пише jagranjosh.

Тільки людям зі справді гострим розумом та "орлиним зором" вдасться відгадати цю загадку. Доведеться докласти чимало зусиль, щоб добратися до правильної відповіді.

На картинці ми бачимо три емодзі, розшифрувавши які вдасться зрозуміти, назва якої країни за ними ховається.

На розгадування дається всього на всього 4 секунди, тому доведеться дуже поспішати і не зупинятися на перепочинок.

Ця картинка-головоломка точно не залишить нікого байдужим. Але для того, щоб відгадати цю загадку, доведеться трохи поблукати лабіринтами думок і здогадок.

Потрібно вгадати країну за 3 секунди/ YouTube

Спробуйте спершу самостійно розгадати загадку. Але якщо вам це буде не під силу, тоді можете прогорнути сторінку вниз і побачити там правильну відповідь.

Назва країни, яка зашифрована – Панама. Перший емодзі, що зображений на картинці, показує каструлю (англійською мовою – pan). Другий емодзі – літера А, третій – мама, яку часто скорочено називають "ма".

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку на швидкість, у якій знайти 4 відмінності між двома моряками зможуть тільки найкмітливіші. Непросто буде відшукати усі відмінності між картинками, адже вони на перший погляд здаються ідентичними.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій тільки сучасні "Шерлоки Холмси" знайдуть дивного верблюда. Серед людей, які візьмуться за цю загадку, тільки одиницям вдасться зрозуміти, яка з тварин відрізняється від усіх інших.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти