Треба знайти помилку за 12 секунд: захоплива загадка, з якою впораються одиниці

Треба знайти помилку за 12 секунд/ jagranjosh

Тільки невеликій кількості людей вдасться відшукати, у чому ж полягає помилка на картинці, за такий короткий проміжок часу.

Головоломки та оптичні ілюзії чудово підходять для того, щоб перевірити свій розум і відточити спостережливість. Такі загадки є хорошим методом, як тренувати свою кмітливість та загострювати уважність до деталей. Крім цього, таким чином можна натренувати нестандартне мислення і нетиповий підхід до розв’язування різноманітних завдань.

Радимо також прочитати матеріал: Лише найуважніші знайдуть 3 відмінності за картинці з котом за 12 секунд: складна загадка

Але в той же час такі загадки стануть просто хорошим способом проведення вільного часу – таким чином можна чудово відпочити і розважитися як самостійно, так і в компанії рідних чи друзів.

У наступній загадці потрібно відшукати помилку на зображенні двох дітей у парку, пише jagranjosh.

На картинці ми бачимо хлопчика і дівчинку, які сидять на лавці у парку і їдять морозиво. На задньому фоні видно дерева з великими зеленими кронами. Зображені на картинці погодні умови наштовхують на думку, що дія відбувається влітку.

На перший погляд здається, нібито на картинці все в порядку, але насправді це не так – десь там заховалася помилка, яку потрібно дуже швидко відшукати.

Але складність завдання полягає не тільки у тому, що помилка дуже добре захована, а й у тому, що її потрібно знайти за обмежену кількість часу – всього за 12 секунд. Не кожному вдасться зробити це настільки швидко.

Треба знайти помилку за 12 секунд/ jagranjosh

Спробуйте максимально зосередитися на завданні, не відволікатися і впоратися із загадкою настільки швидко, як вас тільки вдасться.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Помилка полягає у тому, що одна з ніжок лавки має колесика, хоча так не повинно було б бути.

Одна з ніжок лавки має колесики/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти сову за 7 секунд. Важко буде помітити пташку, яка настільки майстерно заховалася.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно за 5 секунд відгадати, яка жінка донесе більше води. Непросто буде здогадатися, де саме заховалася правильна відповідь. Доведеться бути дуже уважними до деталей.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти