Чоловік «ніколи не мав гарної стрижки» і звернувся до перукаря - що з цього вийшло

Чоловічі стрижки - як виглядати молодше із "рідким" волоссям / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Чоловік, чиє волосся «рідшало» ще з часів навчання в коледжі, виглядає зовсім інакше після того, як звернувся до професійного барбера.

Стрижка може змінити все - і це не секрет, що свіжа зачіска може повністю змінити ваш образ на краще. Нещодавно один хлопець виглядав «на 10 років молодшим» після того, як перукар Річ*онд Барбер поділився приголомшливим макіяжем зі своїми 1,3 мільйонами шанувальників, повідомляє Daily Star.

У відео на TikTok майстер допоміг хлопцеві, який відчайдушно намагався причепурити свою зачіску до весілля друга.

«Я майже впевнений, що вона порідшала ще з часів мого навчання в коледжі. У мене скоро на лобі з'явиться великий інопланетянин, і я це знаю», - зізнався чоловік на відео.

39-річний чоловік також стверджує, що він ніколи не стригся «по-справжньому», доки не знайшов перукаря в соціальних мережах і не зателефонував, щоб записатися до нього на стрижку.

Щоб не виставляти напоказ свою поріділу шевелюру, хлопець зізнається, що носить кепку цілий день, навіть на шикарних вечірках.

«Минулого вікенду ми були в Бостоні, США, на 70-річчі моїх батьків. Моя мама запитала мене: «Ти йдеш на вечерю в капелюсі?», - сказав він.

Але цей хлопець готовий скинути головний убір і стати більш впевненим у собі, особливо коли справа доходить до спілкування з дівчатами. Виливши душу, перукар взявся до роботи.

Через кілька секунд у кліпі з'являється його новий образ, який за лічені секунди робить його невпізнанним. Він позує з новою короткою стрижкою з кучерявими локонами та привів до ладу бороду.

Дивіться відео про те, яка стрижка підходить для чоловіків із "рідким" волоссям:

@nguyensteadycutting Taper Fade My client got a low/mid taper fade with curls on top. He got saved ?? LINK IN BIO TO SET AN APPOINTMENT ‼️ _______________________________________ ##richmondvabarber##richmondva##vabarber##rvabarber##barber##fade##haircut##nguyensteadycutting#taperfade♬ original sound - Richmond Barber • Thai Nguyen

Приголомшений своєю свіжою зачіскою, він вигукнув: «Це краще, ніж добре, це мрія. Я не можу бути щасливішим». Відео набрало вражаючі 160 600 вподобань і викликало потік з понад 500 коментарів.

Один користувач похвалив: «Рятує життя, як завжди».Підтримав його інший коментатор: «Він виглядає набагато молодшим».

The Daily Star

The Daily Star (дослівно – "Щоденна зірка") – щоденна газета-таблоїд, що видається з понеділка по суботу у Великій Британії з 2 листопада 1978 року. 15 вересня 2002 року було запущено дочірнє видання Daily Star Sunday з окремим персоналом. 31 жовтня 2009 року Daily Star опублікувала свій 10-тисячний номер. З березня 2018 року видання очолює Джон Кларк, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти