Яким буде 2025 рік за східним календарем: для кого він буде вдалим

2025 рік за східним календарем / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Нехай цей рік принесе вам мудрість, удачу та нові можливості для зростання і розвитку!

2025 рік за східним календарем - це рік Зеленої Дерев'яної Змії. Згідно зі східною традицією, кожен рік асоціюється з певною твариною та елементом, що впливає на настрій і події цього часу.

Який звір буде у 2025 році?

Східний календар говорить нам, що 2025 рік пройде під знаком Змії. Цей знак вирізняється мудрістю, інтуїцією та внутрішньою силою. Змія символізує трансформацію та оновлення, що може принести з собою зміни, нові починання і глибокі роздуми.

Який знак буде у 2025 році?

Знак Змії належить до елемента дерева, що підкреслює його зв'язок із природою, зростанням і гармонією. Дерев'яна Змія прагне стабільності та розвитку, а її мудрість допомагає ухвалювати важливі рішення і знаходити баланс у складних ситуаціях.

Китайський гороскоп

Китайський гороскоп - прийнята в китайській культурі розмітка хронологічної шкали (астрологічна система), згідно з якою кожен місячний рік позначається однією з 12 священних тварин і, водночас, однією з 10 стихійних форм (з п'яти елементів у чоловічому або жіночому аспекті). Кругообіг священних тварин і накладених на них стихійних форм відбувається в порядку, встановленому переказами.

Для кого 2025 рік буде вдалим?

2025 рік Зеленої Дерев'яної Змії принесе удачу тим, хто готовий до внутрішніх змін і зростання. Особливо сприятливим він буде для тих, хто народився під знаками Півня, Бика та Мавпи. Ці знаки зможуть використовувати інтуїцію і мудрість Змії для досягнення своїх цілей. Крім того, цей рік буде сприятливим для започаткування нових проєктів, особливо пов'язаних із творчістю та саморозвитком.

Східний календар 2025 року / Інфографіка Главред

У якому кольорі зустрічати Новий рік 2025?

Колірна палітра 2025 року включає спокійні, заспокійливі відтінки, такі як зелений, коричневий і синій. Ці кольори символізують зв'язок із природою та внутрішній баланс. Однак, з огляду на блиск і розкіш, притаманні символу року, ви можете додати елементи малахітових, сріблястих відтінків, а також прикрасити себе алмазами й стразами.

Таким чином, вбрання в новорічну ніч має поєднувати елегантність і природні відтінки з розкішними деталями, які підкреслять важливість і силу року, що настає.

Зустрічайте 2025 рік Зеленої Дерев'яної Змії у відтінках, які підкреслюють спокій, але не забувайте про блиск і розкіш.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти