Яка лінія довша: тільки геній знайде правильну відповідь за 6 секунд

Треба за 6 секунд відгадати, яка лінія довша/ колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua, jagranjosh

Правильна відповідь точно здивує кожного – мало хто буде готовий до такого результату.

Розгадування головоломок, оптичних ілюзій та різних загадок допомагає перевірити себе, але й водночас потренувати свої здібності й весело провести час.

Радимо також прочитати матеріал: Лише сучасний "Шерлок Холмс" знайде цифру 5: загадку потрібно розгадати за 7 секунд

У наступній загадці потрібно буде відгадати, яка з двох ліній, що зображені на картинці, довша за іншу, пише jagranjosh. Непросто буде добратися до правильної відповіді.

На малюнку ми бачимо дві лінії зі стрілочками на кінцях. Але якщо на першій з них стрілочки повернуті всередину, то на другій – назовні.

Ця головоломка потребує не лише гострого погляду, а й швидкого розуму. Ті, хто може успішно вирішити це завдання, часто мають винятковий IQ, хороші навички вирішення проблем і увагу до деталей. Чи вдасться вам зрозуміти, яка з внутрішніх ліній довша?

Така загадка піддасть найвищому випробуванню ваш інтелект – лише невелика кількість людей зможе відшукати правильну відповідь і ще й зробити це за обмежену кількість часу, адже на пошук розгадки дається всього 6 секунд.

Доведеться мислити швидко і критично. Не можна дозволяти труднощам збити вас з правильного шляху.

Цей виклик – ваш шанс перевірити, чи володієте ви гострими інстинктами справжнього генія.

Треба за 6 секунд відгадати, яка лінія довша/ jagranjosh

Коли розгадаєте загадку, можете перевірити свою відповідь, прогорнувши сторінку вниз.

Насправді внутрішні лінії однакові. Просто вони здаються різними за довжиною через те, що стрілки на їхніх кінцях повернуті в різні сторони.

Насправді обидві лінії однакові/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій знайти свиню в цирку за 5 секунд зможе лише найкмітливіший. Свинка настільки добре заховалася серед інших тварин, що помітити її зможуть лише гостроокі генії.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно за 5 секунд вгадати, який келих наповниться найшвидше. Непросто буде здогадатися, де саме заховалася правильна відповідь.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти