Як виглядають руки під мікроскопом: відео вразило мережу

Як виглядають руки під мікроскопом / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

На наших руках є багато бруду, який може бути непомітним.

Ви дізнаєтесь:

Не завжди можна помітити, скільки бруду зібралось на долонях. Зокрема, якщо говорити про частинки, які не під силу побачити людському оку, пише Mirror.

Лікарі у відео в TikTok показати, як виглядають руки під мікроскопом.

На відео лікарі реагують на вигляд рук. При уважному розгляді пальця видно, що шкіра вкрита брудом - від порошинок ґрунту до волосинки.

На думку експертів, саме те, чого ви не бачите, повинно вас турбувати.

«На цій руці може бути понад 3 000 різних видів мікробів, тому ви повинні мити руки. Гігієна рук надзвичайно важлива. Вона може допомогти зменшити до 50% інфекцій, яким можна запобігти», - заявили лікарі.

В мережі люди були вражені кількістю бруду, який накопичується на наших руках щодня.

Скільки бруду на руках – відео:

@doctormyro @Doctor Dana • FootDocDana if this is the hand, what would a foot look like? ? #microscope#doctors#hand#gross#dirtey#germs♬ Funky Town(落雨) - 落花雨

Як правильно мити руки

Миття рук є простим і ефективним заходом для захисту від таких захворювань, як харчове отруєння і віруси, включаючи грип і коронавірус. Служба охорони здоров'я рекомендує ретельно мити руки протягом 40 секунд.

Коли рекомендується ретельно мити руки

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Новини заразКонтакти