Як зробити з хлібниці стильну тумбочку: вражаюче перевтілення за копійки

Хлібниці можна легко перетворити у стильні меблі / Колаж: Главред, фото: скріншоти з відео

Ремонт не завжди потребує великих вкладень, можна зробити стильні меблі власники руками без зайвих витрат.

Ремонт у нинішній час - дороге задоволення. Та якщо є бажання замінити меблі у домівці, не обов'язково відкладати на це великі кошти, адже можна в оригінальний спосіб переробити старі чи непотрібні речі у нові стильні. Наприклад, у TikTok блогер під ніком @budjet_remont розповіла, як із звичайних хлібниць зробити приліжкову тумбочку.

Для однієї тумбочки потрібно взяти дві дерев'яні хлібниці. З них необхідно зняти ніжки та ручки. Далі нижні сторони двох хлібниць потрібно склеїти міцним клеєм. На бокову сторону тим же клеєм потрібно причепити ніжки, які можна купити за кілька гривень у будь-якому будівельному магазині.

Блогерка також придбала нові ручки до майбутньої тумбочки і приклеїла їх на місце попередніх ручок на клей. Самі хлібниці та ніжки вона пофарбувала у чорний та зелений кольори.

У підсумку вийшла дуже незвична приліжкова тумба, але коштує вона в три, а то й п'ять разів менше, ніж стильна тумбочка із магазину.

Дивіться відео, як зробити тумбочку з хлібниць:

Що таке budjet_remont?

budjet_remont - TikTok-сторінка, на якій українська блогерка ділиться лайфхаками та порадами щодо бюджетного ремонту та переробки меблів. За сторінкою стежать більше 50 тисяч користувачів, а найпопулярніше відео переглянуло більше 6 мільйонів користувачів.

Читайте також:

Новини заразКонтакти