Як почистити батарею всередині: спосіб, який допоможе всім домогосподаркам

Як почистити батарею всередині: спосіб, який допоможе всім домогосподаркам

Якщо ви не знаєте, як помити пластинчасті батареї, можете спробувати простий спосіб із чайником, водою та таблеткою для посудомийної машини.

Батареї швидко забруднюються. На них налипає багато пилу, особливо того, який влітку йде з вулиць з вікон. Пил з часом перетворюється на бруд, тому виникає питання, як промити радіатор опалення в домашніх умовах. Найчастіше, це не дуже зручно, але ми знайшли спосіб, який може вам підійти.

Авторка YouTube-каналу Марина Жукова розповіла, як можна помити батареї вдома і яким засобом це найкраще зробити.

Як помити металеву батарею всередині

Засіб для миття батареї

Зробити засіб досить просто - потрібно лише закинути в чайник з водою 1 таблетку для посудомийної машини і довести його до кипіння. Ось і готовий розчин, який далі будемо застосовувати.

Готуємо губку, тазик і можна мити батарею

Мити батарею потрібно буде так: вниз під секцію батареї ставиться тазик, а зверху потрібно поливати водою з чайника. Политі місця ретельно потираємо губкою.

І так з кожною секцією.

Щоб дістатися до важкодоступних місць, можна замовити спеціальні тонкі щітки, як показано на відео.

Зовні батарею достатньо буде помити звичайним мийним засобом, який є у вас вдома.

Для чого потрібні таблетки для посудомийки?

Таблетки для посудомийної машини потрібні для того, щоб ретельно очистити посуд від залишків їжі, а також напоїв і жиру.

Таблетки складаються з компонентів, які очищають і пом'якшують воду, ензимів для боротьби з крохмалем і білком, відбілювача для видалення плям і поверхнево-активних речовин, пишуть у компанії Bosh.

Дивіться відео, як можна помити батарею вдома:

Інші новини:

Новини заразКонтакти