Як відмити верх кухонних шаф: засіб, який відчистить увесь пил і бруд

Як прибрати жирні плями з кухонного гарнітура до сяючого блиску / Скріншот YouTube

Якщо ви не знаєте, як відмити застарілий жир із шаф на кухні, спробуйте приготувати простий розчин, який розчиняє дуже сильні плями.

Кожна господиня добре знає, як швидко забруднюється кухня. Доводиться постійно підтримувати чистоту, що стає непростим завданням. Як прибрати жир з кухонних шаф стає справжньою проблемою, особливо на верхніх полицях. Ми розповімо, як легко з цим впоратися.

Авторка YouTube-каналу DashaGriKo розповіла про спосіб, який стане в пригоді багатьом, у кого виникають труднощі із забрудненими шафами на кухні.

Як очистити кухонні шафи від жиру в домашніх умовах

Приготуйте розчин для миття шаф

Нам знадобиться пульверизатор 350 мл, спирт 95%, чашка води і мийний засіб. У пульверизатор наливаємо спирт, чайну ложку мийного засобу і 200 мл води. Все це ретельно збовтуємо і розчин готовий. Тепер його можна застосовувати.

Миємо верх кухонних шаф розчином

Наносимо розчин на верх шаф і чекаємо декілька хвилин. Якщо бруду і старого пилу дуже багато, і він сильно в'ївся, потрібно почекати 20-30 хвилин. Після цього змиваємо все ганчіркою, потім вичавлюємо ганчірку, миємо без розчину і протираємо вже насухо.

Спосіб із таким розчином має допомогти позбутися бруду і пилу у важкодоступних місцях, особливо на верхах шаф.

Для чого потрібні лайфхаки?

Лайфхак – (англ . life hack) – проста хитрість або корисна порада, яка допомагає вирішити будь-яку проблему. У Oxford Dictionaries Online ще в 2011 році додали слово "лайфхак" і дали йому таке визначення: стратегія або технологія, що застосовується для більш ефективного управління разовими або щоденними справами.

Лайфхаки можна частину зустріти в Інтернеті, вони публікуються як текст, інфографіка, зображення або відеоконтент. Прості поради допомагають економити час, гроші і спрощують вирішення повсякденних побутових і робочих завдань, пише Вікіпедія.

Інші новини:

Новини заразКонтакти