Як швидко очистити бруд на плиті: знадобиться лише засіб для догляду за шкірою

Як швидко відмити пригорілу їжу на плиті / колаж: Главред, фото: unsplash, reddit

Як почистити електричну плиту від застарілого нагару - у Мережі поділились цікавим методом.

Попрощайтеся з пригорілою їжею та стійким жиром на вашій плиті, адже за допомогою геніальної поради для очищення ви забудете про такі проблеми.

Якщо ви старанно виконуєте процедуру чищення та швидко протираєте плиту після кожного використання, навряд чи ви зіткнетеся з кошмаром запеклого бруду. Однак часто люди можуть залишити бруд на плиті на деякий час і тоді буде важче очистити плиту.

"Якщо ваша плита нагадує поле битви і потребує глибокого очищення, то відновлення блиску може виглядати непереборною проблемою. Є простий трюк, яким клянуться любителі прибирання", - йдеться у матеріалі Mirror.

Як приготувати універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

У Мережі розповіли, що дієвий засіб проти застарілого жиру на плиті, може виявитись і вашим засобом для догляду за шкірою.

У соцмережі люди зібрали свої поради та розкрили несподіваний засіб для догляду за шкірою, як найкраще рішення для усунення важких плям від плити - пемзу.

"Я користуюся пемзою, але варто переконатись, що область бруду на плиті ретельно зволожена, щоб під час використання пемзи уникнути подряпин на плиті", - йдеться у коментарях.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Пемза - легка вулканічна порода, що утворюється з лави, яка швидко остигає під час вивержень, не тільки зручна для видалення твердої шкіри на ваших ногах, але й універсальний камінь із багатьма застосуваннями. Також пемза, відома тим, що зберігає п’яти гладкими, також може захистити від врослого волосся, м’яко очищаючи мертву шкіру, щоб звільнити пасма.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти