Геніально простий спосіб: як позбутися запаху сирості під час сушіння одягу в приміщенні

Як позбутися запаху сирості під час сушіння одягу в приміщенні/ колаж: Главред, фото: pexels.com, unsplash.com

Після сушіння одягу в приміщенні речі можуть мати досить сильний неприємний запах. Щоб уникнути його, можна дотримуватися однієї простої поради.

Якщо немає можливості сушити одяг на вулиці чи на балконі й доводиться розвішувати його всередині приміщення, то є ризик виникнення однієї неприємної проблеми. Від одягу, який після прання сохне в приміщенні, може з’явитися сильний запах сирості. Особливо великий ризик появи такої проблеми, якщо в приміщенні висока вологість і не дуже тепло.

Експертка з прання і блогерка Енн Рассел розповіла про простий спосіб швидкого сушіння одягу та уникнення запаху вогкості, який особливо корисний у вологу та холодну зиму. Вона пояснила, як забрати запах сирості з одягу і зробити так, щоб він не з’являвся, пише The Mirror.

Рассел зазначає, що першочергово варто звернути увагу на те, як саме ви розміщуєте одяг для сушіння. Вона наголосила, що речі не повинні бути розвішані у кілька шарів – потрібно розміщувати їх по одному.

Далі вона поділилася своїм секретом, як зробити так, щоб не допустити виникнення запаху сирості на одязі. Вона зазначила, що після того, як ви розвісили одяг, потрібно поставити перед сушаркою вентилятор. Швидший рух повітря буде допомагати одягу краще сохнути і не дозволить запаху сирості затриматися на речах.

Після того, як Енн Рассел опублікувала це відео в TikTok, користувачі почали ділитися також своїми секретами, як зробити так, щоб одяг не пахнув сирістю. Один із коментаторів зазначив, що можна також через кілька годин перевернути одяг, щоб він рівномірно просихав з усіх сторін. Інший користувач написав, що також можна розміщувати речі на вішалках і розвішувати їх по кімнаті.

Дивіться відео про те, як позбутися запаху сирості під час сушіння одягу в приміщенні:

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти