Цей рецепт здивує всіх гостей: гарбузові кекси всього за 30 хвилин

Дізнавайтеся, як готувати гарбузові кекси / Колаж Главреда. Фото: скріншот, express.co.uk

Рецепт ідеально підійде для тих, хто не любить витрачати багато часу на кухню. Щоб приготувати кекси, вам знадобиться всього 30 хвилин.

Кекси не вимагають особливого знання кулінарії, тому досі користуються надмірною популярністю у любителів солоденького. Але пекарка Медісон Еберхардт показала, як з буденного десерту зробити чудове святкове частування, пише Express.

Рецепт гарбузових кексів - ідеальний для Геловіну

За словами Медісон, кекси чудово зігрівають у прохолодну осінню погоду. Десерт вона готує з великим вмістом різних спецій і крему.

До кексів Медісон радить приготувати особливий чай з" нотками прохолодної осені".

Вам знадобиться (для кексів):

Для крему:

Для початку приготуйте прянощі. Змішайте усі спеції в невеликій мисці і перемішайте.

Далі прийшов час робити кекси. Візьміть миску, змішайте гарбузове пюре, екстракт ванілі, яйця та коричневий цукор і перемішайте.

Потім за допомогою сита просійте борошно в миску і додайте розпушувач, харчову соду, сіль і спеції для чаю. Добре перемішайте до однорідності.

Помістіть суміш у форму для кексів і випікайте при температурі 180 градусів приблизно 20-25 хвилин, поки вони не стануть золотистими. Вийміть з духовки і залиште охолоджуватися у формі для кексів.

Рецепт гарбузових кексів - дивіться відео:

Щоб приготувати вершковий крем, збийте всі інгредієнти в мисці до отримання легкого і пишного тіста. Коли буде готово, поставте охолоджуватися в холодильник приблизно на 15 хвилин.

Коли вершковий крем буде готовий, покладіть його поверх охолоджених кексів, а потім прикрасьте посипкою. Ваші смачні кекси з гарбузовими спеціями готові до вживання.

Вас також можуть зацікавити інші рецепти:

Новини заразКонтакти