Вдома буде тепло і комфортно: який тип обігрівача не висушує повітря

Який обігрівач не спалює кисень / Колаж: Главред, фото: pixabay, УНІАН

З настанням холодів знайти обігрівач, який не сушить повітря в домі непросто, але можливо.

Ви дізнаєтесь:

Комфортний і здоровий обігрів приміщень у холодну пору, коли ще не включили централізоване опалення - задача з зірочкою для багатьох, адже важко визначити, який обігрівач не спричиняє сухості в приміщення.

На Quora користувачі поділилися порадами щодо того, як обігріти приміщення, не пересушивши його та який обігрівач для цього краще обрати.

Якщо ви замислюєтесь, який обігрівач не спалює кисень і не спричиняє сухості, то серед найкращих варіантів інфрачервоні обігрівачі. Ці пристрої працюють за принципом природного сонячного випромінювання, обігріваючи не повітря, а предмети навколо.

Інфрачервоні промені нагрівають меблі, стіни та підлогу, від яких тепло рівномірно розподіляється по приміщенню. Завдяки цьому повітря не пересушується, і вологість у приміщенні зберігається на оптимальному рівні.

Масляні обігрівачі також не сушать повітря, оскільки нагріта олія всередині пристрою поступово віддає тепло навколишньому середовищу, не виділяючи вогню і не потребуючи кисню для роботи. Масляні обігрівачі є чудовим вибором для тих, хто хоче зберегти комфортну вологість у приміщенні.

Керамічні обігрівачі, що оснащені керамічними нагрівальними елементами не лише не спалюють кисень, але й добре підтримують вологість повітря. Керамічні елементи нагріваються швидко та довго зберігають тепло, створюючи приємний мікроклімат у приміщенні без відчуття сухості.

Як підготувати оселю до опалювального сезону / Інфографіка: Главред

Якщо ви у пошуках, який обігрівач прибирає вологість, то найкращими варіантами будуть тепловентилятори і конвекційні обігрівачі. Їхній принцип роботи передбачає обдув гарячим повітрям, який з часом може зменшити рівень вологи у кімнаті.

Що таке Quora?

Quora - це соціальний веб-сайт запитань і відповідей та онлайн-ринок знань зі штаб-квартирою в Маунтін-В'ю, штат Каліфорнія. Він був заснований 25 червня 2009 р. і став загальнодоступним 21 червня 2010 р. Користувачі можуть співпрацювати, редагуючи запитання та коментуючи відповіді, надані іншими користувачами. Станом на 2020 р. веб-сайт відвідували 300 мільйонів користувачів щомісяця, повідомляє Вікіпедія.

Інші новини, що можуть вас зацікавити:

Новини заразКонтакти