Що не так на картинці: тільки геній знайде помилку за 6 секунд

Що не так на картинці: тільки геній знайде помилку за 6 секунд

Не варто вірити своєму першому враженню, яке буде казати, що з картинкою все в порядку, адже насправді там є одна помилка.

Головоломки та оптичні ілюзії є складними інтелектуальними викликами, і багато з них бувають під силу не кожній людині. Але такі завдання допомагають тренувати мозок. Тому те, що в один момент здавалося надзвичайно складним, у найближчому майбутньому, за умови регулярних інтелектуальних тренувань, може стати легшим, ніж приклад "2+2=4".

У наступній загадці потрібно за 6 секунд відшукати помилку на картинці, де зображені кілька людей за столом, пише jagranjosh.

Хлопець і дівчина сидять за столом і мило посміхаються один одному, готуючись пити чай. Поруч з ними наливає гарячий напій у чашку, очевидно, господарка будинку, яка частує своїх гостей. Вона також посміхається у загальній невимушеній атмосфері.

На перший погляд здається, нібито на малюнку все гаразд і немає ніяких помилок. Але не варто вірити своєму першому враженню – одна неточність там все-таки допущена.

Потрібно знайти помилку за 6 секунд/ BrightSide

Тільки людям з високим IQ вдасться відшукати помилку на зображенні, і ще й зробити це максимально швидко – всього за 6 секунд.

Коли розгадаєте загадку, можете перевірити свою уважність, поглянувши на правильну відповідь внизу.

Помилка на зображенні полягає в тому, що жінка правильно подає чай, але в чайнику немає ручки.

Помилка полягає у тому, що чайник без ручки/ BrightSide

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій тільки справжній "Шерлок Холмс" знайде літеру С за 5 секунд. Таке зображення точно може заплутати кого завгодно, адже дуже багато деталей відволікатимуть увагу від найважливішого.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти 3 сови серед курчат. У натовпі курчаток непросто буде помітити, де саме заховалися троє совенят.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти