Чим почистити підошву праски від нагару: простий, але дуже ефективний спосіб

Як очистити підошву праски від нагару, щоб знову можна було прасувати / Скріншот YouTube

Якщо ви не знаєте, чим дбайливо очистити підошву праски і її не зіпсувати, приготуйте зубну пасту і щітку та спробуйте щадний варіант очищення платформи.

Багато господинь стикаються з проблемою, коли праска псується і вже абсолютно неможливо прасувати. Доводиться чистити платформу, але не завжди виходить це зробити так, як потрібно. Тому виникає питання, як почистити пригорілу праску в домашніх умовах. Ми розповімо про простий спосіб, який допоможе вам позбутися проблеми.

Нам знадобиться зубна паста, щітка, тазик і губка. Беремо зубну щітку (вона повинна бути чистою – з білими зубчиками без будь-яких розводів і слідів), видавлюємо на неї пасту і намазуємо її на вимкнену з розетки праску. Ретельно розмазуємо пасту на всю платформу праски, щоб вона розійшлася по всіх проблемних місцях. Далі починаємо терти поверхню щіткою, прибираючи всі зайві плями і пригорілості.

Після цього наливаємо теплу воду в тазик і підносимо до нього праску. Змочуємо губку у воді і добре змиваємо пасту. Її потрібно повністю змити, після чого протерти праску чистою ганчіркою на мокро, а потім і насухо.

Поверхня вашої праски стане чистою і блискучою, а весь нагар легко відмиється. Тепер ви знову зможете прасувати речі без всіляких проблем. Таким чином, вам вдасться майже відновити, здавалося б, зіпсовану платформу праски.

Новини заразКонтакти