Велика смута і 10 халіфів на годину: що чекає на Росію після Путіна і хто стане наступником

Астролог Влад Росс розповів, коли Путін втратить владу і хто стане його наступником / Главред

Зірки кажуть, що вже найближчими місяцями Росії стане не до війни в Україні, оскільки там зміниться лідер, і після Путіна почнеться смута і розвал РФ.

День народження Володимира Путіна 6 жовтня, однак складати його гороскоп на рік вперед немає сенсу, оскільки справжнього Путіна вже давним-давно немає, а Росією керує його двійник. Втім, і дні двійника вже полічені.

Вежі Кремля неофіційно призначили нового президента РФ. А зійшлися вони на фігурі нинішнього першого заступника голови уряду Російської Федерації Дениса Мантурова.

Правління Мантурова передбачив ще провидець Василь Немчин, який, як відомо, спрогнозував усіх правителів Росії від Петра І і до Сталіна, й не тільки. Про Сталіна Немчин говорив, що буде "великий вірменин, який куритиме люльку". З вірменином він помилився, оскільки Сталін був грузино-осетином, але в давні часи такі речі складно було передбачити точно. І про "Мишка міченого" провидець говорив, зазначаючи, що після нього "буде титан". Титан – це був Єльцин, який, як відомо, був високого зросту.

А про Путіна Немчин сказав, що "карлик із темним обличчям сидітиме в титана на плечах", а закінчити своє життя цей "карлик", за передбаченням, має в лабіринті, тобто в бункері.

Після "карлика з темним обличчям" у Росії будуть "десять халіфів на годину", стверджував Немчин. Йшлося про те, що всі наступні правителі будуть тимчасовими, будуть дуже недовго залишатися біля керма держави, максимум рік-два. І один із них – Денис Мантуров.

Навесні 2025 року в Росії відбудуться дострокові парламентські та дострокові президентські вибори. Держдуму очолить Патрушев. А ось президентом стане Мантуров.

Про те, хто буде після Путіна-карлика, Немчин говорив, що у нього "зійдуться дві п'ятірки", тобто в 55 років він стане президентом. А це якраз Мантуров. Він народився в ніч із 23 на 24 лютого під знаком Риб. Немчин також вказував, що у нового правителя будуть "очі, що відливають болотом" (а в Мантурова погляд холодний, як болото), а також "він буде не волохатий і не лисий". Крім того, Немчин писав, що у наступника карлика буде велика хвороба, він майже помре, але воскресне, а у Мантурова рак лімфоми. Одним словом, сходиться.

Двійник Путіна залишатиметься при владі до лютого-березня 2025 року. У жовтні 2024-го Мантуров офіційно стане прем'єр-міністром РФ, а через кілька місяців – президентом. Згадайте, Путін спочатку теж став прем'єром, пробув на посаді всього кілька місяців і став наступником Єльцина. Те саме зараз буде з Мантуровим.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса про наступника Путіна і про те, що чекає на Росію в постпутінську епоху:

Немчин називає наступника Путіна "шлемоносом". А прізвище Мантуров походить від назви жука-павука, у якого тулуб немов захищений шоломом.

Тож усе свідчить про те, що наступним президентом РФ уже 2025 року стане Мантуров, і саме при ньому закінчиться війна в Україні. Щойно стане зрозуміло, що в Росії будуть дострокові президентські вибори, це означатиме, що війна закінчується. Щоправда, все може трохи зрушитися з весни на осінь, але поки що більша ймовірність, що все відбудеться навесні-2025.

Новий президент РФ не може взяти на себе негатив війни, він має обиратися вже після війни. Весь негатив має лягти на плечі Путіна. Двійник Путіна, найімовірніше, піде на посаду голови конституційного суду, але довго він там не просидить, як і Шойгу на його нинішній посаді. Це тимчасовий захід, а далі їх будуть ч*орити, саджати і вбивати.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Пророк писав, що за Мантурова-шлемоноса буде велика смута, як за Бориса Годунова, коли піде брат на брата. Чечня воюватиме проти Росії, Башкирія підніметься проти Москви... Усі. І буде розвал РФ. Можливо, Росія повністю не розвалиться, але буде велика смута – і Москві буде не до війни з Україною. Там відбуватиметься щось таке, що буде здатне призвести до великих змін. Невипадково йдеться про "десять халіфів на годину": буде переворот, Мантурова знесуть, прийде наступний.

А наступний буде довгоносий. Я поки не можу розгадати, про кого йдеться.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Новини заразКонтакти