Найкращі чоловіки за знаком Зодіаку: складено топ-3

Найкращі чоловіки – Терези, повідомили астрологи / Reuters

Представники одного знака Зодіаку можуть балувати свою кохану навіть після десяти років спільного життя, поділилися астрологи.

Найкращі чоловіки за знаком Зодіаку – Терези, Телець та Лев. Для чоловіків-Терезів кохання та сім'я є найважливішими складовими життя, вони займають перше місце у топ-3 найкращих чоловіків.

Чоловік-Терези має природжений потяг до прекрасного, він хоче мати найкрасивішу жінку, найкрасивіших дітей та найкрасивіший будинок і не скупиться, пише SlovoFraza з посиланням на астрологів.

За їх прогнозом, Терези будуть балувати свою кохану жінку та красиво залицятимуться до неї навіть після десяти років спільного життя.

На другій сходинці топу розташувалися чоловіки-Тельці, вони найстабільніші та вірні. Астрологи відзначили, що Тельці беруть за дружин спокійних жінок з м'яким характером.

Читайте такожГороскоп на тиждень: як уникнути великих неприємностейТретє місце посіли чоловіки-Леви, вони справжні сім'янини та цінують у шлюбі щирість та чесність. Для чоловіків-Левів сім'я є мотиватором для успішного та щасливого життя.

Раніше повідомлялося, що найгірші чоловіки за знаком Зодіаку – Овни, Леви та Водолії. Астрологи попереджали, що чоловіки-Овни можуть стати тиранами, Леви – любителі дифірамбів та мало цікавляться чужою думкою, а Водолії – "гуляки".

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти