Гороскоп на сьогодні 8 серпня: Близнюкам - несподіванка, Скорпіонам - складний день

Гороскоп на 8 серпня 2024 року / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, freepik.com

Астрологи розповіли, що пророкують зірки на 8 серпня всім знакам зодіаку.

Кожен із нас прагне розгадати таємниці власного майбутнього і багато хто вірить, що зірки можуть дарувати нам підказки і напрямок у цьому вічному прагненні. Читайте гороскоп на 8 серпня, щоб дізнатися, що на вас чекає.

Якщо ви цікавитеся астрологією і хочете дізнатися, що на вас чекає в майбутньому, то вас може зацікавити: Гороскоп на завтра 9 серпня: Левам - підстава на роботі, Скорпіонам - щаститиме повсюдно.

Гороскоп на сьогодні - Овен

Гроші: Перебування в оточенні Риб принесе вам багато удачі. Сьогодні для вас буде вдалий день.

Кар'єра: Якщо ви працюєте в роздрібній торгівлі, дуже ймовірно, що Марс змушує вас бути більш агресивними. У фінансовому плані вам може знадобитися допомога.

Здоров’я: Щоб зменшити вміст жиру та калорій у піці приблизно вдвічі, замініть моцарелу на частково знежирену рікотту.

Гороскоп на сьогодні - Телець

Гроші: Вашими щасливими числами будуть 66, 83, 1, 32, 10 і 88. Було б добре, якби ви не інвестували сьогодні на фондовому ринку.

Кар'єра: Тельці, які тривалий час працюють у бізнес-індустрії, можуть сьогодні зіткнутися з деякими проблемами на роботі. Робіть усе можливе, щоб залишатися спокійним і врівноваженим.

Здоров'я: Навіть якщо ви абсолютно здорові, цілком ймовірно, що ви відчуєте деяку втому. Намагайтеся лягати спати трохи раніше і не користуйтесь телефоном перед сном.

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

Гроші: Сьогодні ваші щасливі числа: 11, 15, 29 і 58. Не ризикуйте сьогодні.

Кар'єра: Чудовий день для безробітних. Подивіться на пропозиції роботи, які ви раніше не розглядали. Очікуйте несподіванки.

Здоров’я: Якомога швидше запишіться на прийом до лікаря. Ваша імунна система потребує перезавантаження.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Гроші: Юпітер, планета удачі, сьогодні на вашому боці. Зробіть щось смішне сьогодні. Коли ви останній раз грали в гру на удачу?

Кар'єра: Вам потрібно зробити перерву. Все стає занадто. Не беріться за багато проектів. З усім стресом і тиском ви можете обпектися.

Здоров'я: Вашим слабким місцем сьогодні будуть шлунок і легені. Будьте дуже обережні і при появі будь-яких симптомів негайно йдіть до лікаря.

Гороскоп на завтра - Лев

Гроші: Не завжди все йде так, як ви хотіли. Але знання цього — перший крок до зміни погляду на власний шлях.

Кар'єра: Вас чекає нескінченний потік перспектив. Розширюйте свої можливості працевлаштування і ваш дохід зросте.

Здоров'я: Не всі дні можуть бути хорошими. Не дозволяйте поганому дню розчарувати вас.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Гроші: Сьогодні вашими щасливими числами будуть 55, 37, 27, 19 і 22. Не забудьте інвестувати частину свого доходу.

Кар'єра: Вас чекає фінансовий успіх і, можливо, навіть якийсь прибуток. Ймовірно, сьогодні вам доведеться працювати в команді. Якщо ви віддаєте перевагу індивідуальній роботі, це вас трохи турбуватиме.

Здоров’я: Якщо у вас були проблеми з артеріальним тиском у минулому, вам слід бути обережними сьогодні.

Гороскоп на сьогодні - Терези

Гроші: Число 29 сьогодні випромінюватиме хорошу енергію та удачу. Юпітер посилає хорошу енергію у фінансових справах.

Кар'єра: Намагайтеся бути дружніми до своїх колег. Вони проходять таке ж пекло, як і ви. Безробітні знаки можуть отримати дзвінок від потенційного роботодавця.

Здоров’я: Сьогодні ваша головна турбота – ваша шкіра. Ви насправді неправильно харчувалися, і починаєте відчувати (і бачити) наслідки цього. Зверніться до дерматолога.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

Гроші: Числа 65, 38, 10, 32, 18 і 3 стануть вашими щасливими числами цього дня.

Кар'єра: На роботі це буде складний день для вас. Ймовірно, ви відчуваєте, що перебуваєте під сильним тиском. Очікуйте фінансової допомоги в кінці дня.

Здоров'я: Ваше здоров'я краще, ніж було раніше. В кінці дня можливий невеликий головний біль. Для вашого психічного здоров'я буде краще, якщо ви ляжете спати трохи раніше.

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Гроші: Будьте мудрими з людьми, які намагаються дати вам фальшиві обіцянки.

Кар'єра: Напружений робочий день може змусити вас сумніватися у своїй поточній посаді та зарплаті. Якщо це вас турбує деякий час, тоді домовтеся про зустріч зі своїм босом

Здоров'я: Ви те, що ви їсте. Не забувайте цю мантру.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

Гроші: Сьогодні вашими щасливими числами будуть 6, 22, 19 і 87. Вам може пощастити фінансово.

Кар'єра: Зараз ви зосереджені на просуванні вперед у корпоративному світі. Можливо, вам доведеться піти на певні жертви, наприклад працювати понаднормово тощо, щоб усе зробити.

Здоров’я: Будьте добрішими до себе. Повторіть сьогодні позитивні твердження. Не пийте багато кави чи алкоголю, тому що ваш шлунок на сьогодні буде вашим слабким місцем.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Гроші: Числа, які принесуть вам удачу, це 8 і 23. Очікуйте незначну фінансову удачу пізніше цього дня.

Кар'єра: У фінансовому плані вам потрібно скоротити деякі витрати. Якщо у вас є прострочені рахунки або борг, переконайтеся, що він оплачений. Наполеглива праця приносить свої плоди, і ви нарешті це відчуваєте.

Здоров'я: Переконайтеся, що ви спите не менше 7 годин. Наприкінці дня ви можете відчути головний біль або мігрень, якщо у вас раніше були мігрені.

Гороскоп на сьогодні - Риби

Гроші: Вам пощастить у шлюбі та у справах з партнером.

Кар’єра: У деяких випадках вам доведиться бути досить безжальними і говорити людям: «Ви витрачаєте мій час».

Здоров’я: Ви можете зітхнути з полегшенням, оскільки життя скоро заспокоїться і стане менш суперечливим. Ви відчуєте себе вільними від деяких обов’язків.

Знаки зодіаку / Інфографіка: Главред

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти