"Кидалово на велику суму": названо бідолах травня

Бідолахами травня можуть стати Риби, Тельці, Терези та Діви / Reuters

У травні невдачі загрожують чотирьом знакам Зодіаку, попередив астролог.

У травні невдачі загрожують Рибам, Тельцям, Терезам та Дівам, зокрема, Тельців та Риб можуть "кинути" на велику суму.

Рибам загрожують омани та обмани, можуть зруйнуватися стосунки з другою половинкою, розповів астролог Влад Росс Главреду.

Співрозмовник попередив, що Риб можуть легко обдурити, вони можуть стати жертвою спокуси. Експерт порадив нікому не давати гроші у борг та дотримуватися карантину.

Росс поділився, що Тельців на солідну суму можуть "кинути" старі приятелі чи нерозлучні друзі, тому краще нікому не вірити. Тельцям теж не варто давати гроші у борг. Їм загрожує зменшення доходу – зарплату можуть урізати.

Співрозмовник додав, що Терезам загрожує руйнування ділових партнерських стосунків, все буде здаватися дуже складним.

"...Їм буде тяжко знайти рівновагу та збалансувати атмосферу навколо себе...", – сказав астролог.

Читайте такожГороскоп на завтра для всіх знаків Зодіаку: дари Фортуни та нова посадаЕксперт попередив, що з Дівами можуть переглянути трудові договори/контракти не у кращий для них бік. За словами Росса, Дівам загрожує звільнення, може погіршитися стан здоров'я, є ризик підхопити коронавірус.

Раніше Влад Росс говорив, що у травні удача світить Близнюкам, Водоліям, Ракам та Козерогам. Астролог повідомив, що Козерогам світять відповідальні та важливі посади, а Водолії можуть зачати геніальних дітей.

Новини заразКонтакти