Гороскоп на липень 2024 для Дів: море кохання та нові вершини

Діва - Гороскоп на липень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: instagram.com/angelapearlastrology, ua.depositphotos.com

Марс допоможе Дівам досягти амбітних цілей, сказала Анжела Перл.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на липень 2024 року для Дів.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

Як розповіла астрологиня на своєму Youtube-каналі, 1 липня Нептун зупиняється в секторі стосунків і з другого числа розгортається у зворотному напрямку до 7 грудня.

"Нептун може давати вам другий шанс або возз'єднання з кимось. Можливо, ви розлучалися на певний час. Можливо, це час, коли ви будете щось обмірковувати, передумувати. Завжди ретроградна планета - це щось із приставкою "пере": переробити, передумати. Можливо, це буде період підготовки, наприклад, до шлюбу, до весілля", - сказала Перл.

Нептун - це, зокрема, і планета закоханості. Ви пірнете в ці почуття і стосунки.

У бізнесі або роботі не виключена колаборація з кимось, партнерство, новий творчий проєкт. Закінчиться цей процес до грудня.

Сильніше за інших вплив Нептуна відчують Діви, які народилися з 20 по 22 вересня.

3 липня Меркурій входить у 12-й дім гороскопа до 26 числа. У цей період відбудеться зустріч із кимось із минулого, буде завершення якихось справ, які потрібно доробити. Потрібно буде скласти іспити, з кимось зустрітися, переговорити, віддати борги, тому що дванадцятий дім - це завжди звільнення від чогось і підготовка місця для нової енергії, яка увійде у ваше життя вже 26 липня.

Молодик 5 липня принесе Дівам нових друзів і однодумців. Ви поїдете на семінар, конференцію, спортивний матч або концерт якоїсь зірки.

21 липня Марс входить у сектор кар'єри, роботи, успіху і досягнень.

"У вас буде таке бажання, драйв, що ви зможете всього досягти. Користуйтеся цією енергією Марса до вересня, він буде підштовхувати вас до нових вершин", - порадила астрологиня.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

21 липня - повня у п'ятому домі гороскопа. Вирішиться питання, пов'язане зі стосунками. Ви отримаєте новину про дітей.

Може закінчитися спілкування з кимось із ваших друзів, знайомих, близьких. Можливо, ви вирішите звільнитися і таким чином припиниться спілкування з колегами.

26 липня Меркурій входить у знак Діви і принесе вам ясність думок.

"Це закінчено, я звільнилася від цього, тепер мають з'явитися нові ідеї, нові плани, починання. Відбудеться поїздка, зустріч, знайомство. Почнеться навчання", - резюмувала астрологиня.

Докладний гороскоп для Дів дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти