Гороскоп для всіх на 8 жовтня: несподівана приємність та брехливі обіцянки

Тельцям спрогнозовано несподівану приємність / Reuters

Вогняні та водний знаки Зодіаку можуть отримати неприємну звістку.

Знак Зодіаку Лев гороскоп на четвер, 8 жовтня, попередив про брехливі обіцянки, а Тельцям спрогнозовано несподівану приємність.

Овнів та Дів може відвідати натхнення, йдеться у прогнозі, опублікованому на supercook.ru.

У гороскопі також йдеться, що Овнам, Скорпіонам та Стрільцям загрожує неприємна новина.

Що представникам повітряної стихії обіцяє астропрогноз

Знайдіть час для розвитку духовної сфери. Сприятливе продовження роду – можна зачати дуже здорову та духовно чисту людину.

Через несподіваний вчинок стосунки з близькими можуть ускладнитися. Можна погуляти, потренуватися та купити щось дороге, – лише не виріб з каменю чи коштовність.

Можна підписувати договори та вчитися. Якщо отримаєте пропозицію, яка вам підходить, можна швидко говорити "так".Читайте такожГороскоп на 18 жовтня для всіх: любовні шанси та різка зміна життя

Що представникам вогняної стихії обіцяє астропрогноз

Вам обіцяють важкі обов'язки. Чекайте звісток, які можуть затьмарити спілкування з партнерами. Стосунки з друзями можуть ускладнити необдумана фраза чи вчинок.

До обіду ви відчуєте натхнення та будете відкриті до спілкування. Після обіду можна отримати погану новину, через яку у відносинах з тими, хто поруч, можлива "напруженість". Краще уникати спілкування та відкласти справи.

Щоб уникнути фінансових провалів, відмовтеся від справ, пов'язаних з грошима. Вам могли дати брехливу обіцянку.

Що представникам земної стихії обіцяє астропрогноз

Можете щось купити, але не витрачайте гроші на меблі та нерухомість. На любовному фронті можливі неприємності, не варто надто сильно переживати.

Якщо не хочете втратити друзів – відмовтеся від угод з совістю. Через одного з близьких можуть ускладнитися стосунки у сім'ї.

Є шанс розв'язати проблеми, які давно не дають спокою. Вас може відвідати натхнення.

Що представникам водної стихії обіцяє астропрогноз

Можливий удар по організму – нова хвороба чи загострення хронічної. Ви можете втратити самовладання через неприємну новину. Тварини можуть допомогти поліпшити стан здоров'я.

Перестаньте надто райдужно сприймати фінансову ситуацію – можливі матеріальні невдачі.

Можливі проблеми з грошима. Автомобілістам не варто втрачати пильність. Протипоказано йти в себе.Читайте такожМісячний календар на жовтень 2020: названо "чорні дні"

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти