Гороскоп на 3 грудня для всіх: швидкий роман, робочий успіх та розставання з грошима

У Скорпіонів може стрімко розвиватися роман / Reuters

Представникам земного знака Зодіаку прогнозується підтримка зірок.

Четвер, 3 грудня (19-20 місячний день), може принести позитив на робочому фронті знакам Зодіаку Лев та Близнюк. Левам гороскоп на 3 грудня 2020 року обіцяє помітний діловий прорив, а Близнюкам – робочий успіх.

Скорпіонам спрогнозовано зміни у любовній сфері – у них можливий стрімкий роман, повідомляє astrozodiac.net.

В астропрогнозі йдеться, що Близнюкам та Дівам загрожує розставання з грошима. У цей же день Дівам пообіцяли підтримку зірок.

Що "підготовано" на четвер представникам водної стихії

Ранок – не найкращий час для складних справ та відповідальних заходів, можлива проблема з комунікацією. Після обіду можна зустрічатися у неофіційній обстановці та налагоджувати контакти.

Можливе везіння у багатьох справах, розбирайтеся зі справами та не залишайте хвости. Можна завести знайомства з корисними людьми. Можливий початок любовної історії та стрімке продовження.

Є загроза конфліктів з близькими через дрібниці. По здоров'ю можуть вдарити серйозні фізичні навантаження. Варто побоюватися пожвавлення старих хвороб.Читайте такожГороскоп на 13 грудня для всіх: любовна лафа та великий крок вперед

Що "підготовано" на четвер представникам повітряної стихії

День може бути наповнений різними справами. Не розраховуйте на обіцяну підтримку. Якщо ризик виправданий – ви можете на нього зважитися.

Можливо, через побутові проблеми доведеться попрощатися з деякою сумою. Робочий успіх світить навіть тим, хто не особливо старається.

Не варто прислухатися до всіх порад та надто серйозно сприймати зауваження. Можна розібратися з фінансовими проблемами.

Що "підготовано" на четвер представникам земної стихії

Не надто сильно викладайтеся, інакше не вистачить сил, щоб все завершити. Хтось може вам сподобатися.

Можливо, доведеться спілкуватися зі складними людьми, опануйте себе – тоді можна уникнути конфлікту. Ви можете поставити хороші цілі.

У вас буде підтримка зірок, і завдяки їй можна досягти бажаного результату. Можливо, гаманець втратить невелику суму.

Що "підготовано" на четвер представникам вогняної стихії

Варто втілити у життя обіцянки – не підведіть людей. Можуть з'явитися спокуси, яким буде важко протистояти.

Доведеться працювати у швидкому темпі. Якщо ви не будете даремно витрачати час, то зможете зробити серйозний крок вперед у діловій сфері.

Заплануйте важливі заходи на післяобідній час. Бажаного результату можна досягти простіше, якщо перейти до дій у хороший момент – вичікуйте.Читайте такожГоловні явища та "білі дні": детальний місячний календар на грудень 2020

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти