Гороскоп на 25 лютого для всіх: любовна зрада та заборонені покупки

Рибам загрожує любовна зрада / УНІАН

Двом повітряним знакам Зодіаку спрогнозовані несподівані проблеми.

Четвер, 25 лютого та 15-й місячний день, прогнозується тривожним для знаків Зодіаку Риби, Терези, Близнюки та Рак. Риб гороскоп на 25 лютого 2021 року попередив про можливу любовну зраду, а Терезів і Близнюків – про проблеми з нізвідки.

Раки можуть зіткнутися з кризою у сфері здоров'я, повідомляє supercook.ru.

Овнам астропрогноз порадив не купувати вироби з дорогоцінних металів й тканини.

Які події представникам стихії вода прогнозуються на 15-й місячний день

Ділові кроки можу спровокувати неприємності. Постарайтеся відмовитися від радикальних рішень. Якщо будете перенапружуватися – нашкодите організму.

У сфері здоров'я може виникнути кризова ситуація. Не сподівайтеся на те, що проблема розсмокчеться – потрібно звертатися до фахівців.

У робочій сфері вам можуть запропонувати допомогу чи нову посаду – можете погоджуватися. Акуратно поводьтеся у колективі, можуть пожвавитися приховані недоброзичливці.Читайте такожГороскоп на 1 березня для всіх: великий плюс до бюджету та зрада

Які події представникам стихії повітря прогнозуються на 15-й місячний день

Постарайтеся не розкидатися словами – будьте стриманішими. Аура, інтуїція, чарівність – все це буде ставати сильнішим. Якщо будете уважні до співрозмовника – зможете багато почерпнути.

Проблеми можуть виникати буквально з нізвідки. Придивіться до того, що ви споживаєте у їжу. Якщо зробите день продуктивним, ввечері знайдете час для спілкування з близькою людиною.

Можливо, з нізвідки будуть виникати проблеми. Партнери можуть проявляти до вас агресію. Вам під силу все розрулити – "вмикайте" гумор та дипломатичність.

Які події представникам стихії вогонь прогнозуються на 15-й місячний день

Через осіб протилежної статі можливі проблеми. Проявляйте обачність під час спілкування. Швидше за все, ви не отримаєте від справ того результату, на який розраховували.

Жінки можуть змінити сімейний стан, блиснути у суспільстві чи пуститися у любовні авантюри. Чоловікам загрожують серйозні конфлікти через небажання приборкати пристрасті й емоції.

Можете сміливо рухатися до того, чого хочете, вам світить фарт. Не варто шукати легкі шляхи. Постарайтеся не забувати про близьких людей.

Які події представникам стихії земля прогнозуються на 15-й місячний день

Можете пуститися у любовні авантюри чи змінити сімейний стан. Не вимагайте від людини, яка поруч з вами, забагато. Можливо, на любовному фронті потрібно буде зробити важливий крок.

Якщо виникли проблеми зі здоров'ям – не намагайтеся їх загнати всередину, звертайтеся до лікаря. Поруч з бізнесменами буде знаходитися фарт. Доля може надати якийсь шанс.

У житті можуть відбутися як позитивні, так і негативні серйозні зміни. Ви можете розпрощатися з партнером або ж знайти гармонійні стосунки.

Прогноз від астролога на четвер для всіх знаків Зодіаку

Юлія Погорельченко попередила про можливі несподівані зміни / instagram.com/vash_astrolog_j

Астролог Юлія Погорельченко повідомила Главреду, що очікується дуже продуктивний день. Експерт зазначила, що можна брати участь у спортивних, культурних, розважальних заходах та чомусь навчатися.

За її словами, краще відмовитися від великих необдуманих покупок і від азартних ігор.

"Четвер емоційно напружений, може бути і нерозуміння, і несподівані зміни...", – додала Погорельченко.Читайте такожКоли повний Місяць у лютому 2021, чого побоюватися та чим зайнятися: прогнози астрологів

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти