Гороскоп на 23 жовтня для всіх: "атака" інфекцій та агресія керівництва

Скорпіонам загрожує "атака" інфекцій / Reuters

Низку знаків Зодіаку астропрогноз попередив про непросту п'ятницю.

У п'ятницю, 23 жовтня та 7-8 місячний день, низка знаків Зодіаку можуть опинитися у "чорному списку" керівництва та колег. Гороскоп на 23 жовтня 2020 року попередив про загрозу Дів, Козорогів та Овнів.

Негатив астропрогноз також обіцяє Рибам та Скорпіонам, повідомляє supercook.ru.

Риби можуть зіткнутися з агресією керівництва, а Скорпіонів попередили про загрозу "атаки" інфекцій.

Які поради астропрогноз дав представникам водної стихії на 7-8 місячний день

Не розраховуйте на великий успіх від фінансових операцій. Постарайтеся розширити горизонти, подивіться на справи з висоти.

Бережіть себе від інфекційних захворювань. Ви зможете працювати так, як не багатьом це під силу. Чарівність зросте та допоможе впоратися з перешкодами на шляху до успіху.

Партнери чи керівництво можуть проявити агресію. Якщо ви не хочете з кимось працювати – рвіть відносини.Читайте такожГороскоп на 3 листопада для всіх: впливовий заступник та неоціненна послуга

Які поради астропрогноз дав представникам земної стихії на 7-8 місячний день

Є загроза потрапити у "чорний список" керівництва чи колег. Доведеться вибирати між необхідним та приємним. Обходьте натовп та темні місця.

Протипоказані справи, які несуть ризик для здоров'я, і сумнівні знайомства. І вдома, і на роботі є загроза розбіжностей, провокацій та непорозумінь.

Обходьте темні місця та натовп. Ви можете опинитися у "чорному списку" керівництва чи колег. Вас може виручити передбачливість і винахідливість.

Які поради астропрогноз дав представникам вогняної стихії на 7-8 місячний день

З обережністю ставтеся до обіцянок, у яких йдеться про отримання легких грошей, і до інших ділових пропозицій.

Ви можете познайомитися з кимось та отримати багато приємних відчуттів. Можлива захоплива подорож. Щоб домогтися гідного результату проявіть енергійність і покажіть ділову хватку.

Не вдасться об'єднати приємне з необхідним. Ви можете потрапити у "чорний список" колег чи керівництва. Варто повністю віддаватися коханій людині.

Які поради астропрогноз дав представникам повітряної стихії на 7-8 місячний день

Якщо ви подолаєте випробування, то можете піднятися вгору по службових сходах чи домогтися успіху в операції, пов'язаній із фінансами. В особистому житті варто прощати образи.

Довіряйте лише здоровому глузду та інтуїції. Через бажання легко заробити гроші можна втратити немаленьку суму.

Можна братися за різні справи, не протипоказаний ризик. Можливі непорозуміння, постарайтеся бути послідовнішими та організованішими.Читайте також"Сходинки до щастя": астролог сказала, чиї мрії здійсняться

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти