Гороскоп на 22 лютого для всіх: зростання бюджету, підвищення та заборонений ризик

Скорпіонів можуть підвищити / УНІАН

Представникам земного знака Зодіаку не можна ризикувати при роботі з різальними предметами, зазначається у гороскопі.

Понеділок, 22 лютого та 12 місячний день, може принести двом водним знакам Зодіаку – Рак та Скорпіон – позитивні зміни у кар'єрній сфері.

Ракам гороскоп на 22 лютого 2021 року спрогнозував впевнене зростання бюджету, а Скорпіонам – підвищення, пише supercook.ru.

Ще одному представнику водної стихії – Риби – загрожують проблеми в спілкуванні, пов'язаному з роботою. Земному знаку – Діва – астропрогноз заборонив ризикувати при роботі з будь-якими різальними предметами.

Що обіцяє астропрогноз представникам вогняної стихії

Якщо доведеться взяти у руки щось гостре – проявіть обережність. Через щирість та доброзичливість можна напоротися на глузування.

У чоловіків можливі проблеми у спілкуванні з другою половинкою. Жінки здатні уникнути проблем завдяки самовладанню та вмінню тверезо оцінювати ситуацію.

Можливо, стан здоров'я стане нерайдужним. Ймовірно, доведеться спілкуватися з тим, з ким не хотілося б. Є загроза проблем у спілкуванні з тими, хто вас оточує.Читайте такожГороскоп на 27 лютого для всіх: день кохання, таємний сон та любовна локшина

Що обіцяє астропрогноз представникам земної стихії

Активно рухатися вперед варто людям, які займаються творчістю. Вони можуть за короткий термін втілити у життя багато чого з того, що планували. Є шанс інакше сприйняти пережите.

У сфері здоров'я можлива нерайдужна ситуація. Керівництво чи колеги можуть до вас упереджено ставитися. Можливо, доведеться спілкуватися з тими, хто вам не до душі.

Може бути непросто і на сімейному, і на робочому фронтах. Здоров'я може підкачати. Ймовірно, доведеться присвятити час людині, з якою не хотілося б спілкуватися.

Що обіцяє астропрогноз представникам водної стихії

Якщо планували нові справи – краще їх відкладіть. Можливі проблеми у діловому спілкуванні через грошові питання. Займіться старими справами.

Можете рухатися вперед службовими сходами. Вашому бюджету світить стійке зростання. Можна присвятити час любовній сфері.

Вас можуть підвищити, але не варто розраховувати на дуже великий дохід. Гаманець може трохи "погладшати". Старі проблеми можуть розв'язатися несподіваним шляхом.

Що обіцяє астропрогноз представникам повітряної стихії

Можливі неприємності на сімейному фронті – чекайте на несподівану новину. Не кидайтеся негативному, якщо вас піддали раціональній критиці. Постарайтеся не бути надто самовпевненими.

Якщо будете працювати з гострими предметами – проявляйте обережність. У вас буде трохи менше життєвих сил, ніж зазвичай, тому варто ретельніше стежити за своєю роботою. У любовній сфері загрожують розчарування.

У вас стало серйозно менше життєвих сил, проте не варто скидати на когось свої проблеми. Вас може охопити негатив, постарайтеся більшу частину уваги віддати близьким, яким потрібна підтримка.

Прогноз від експерта на понеділок для всіх знаків Зодіаку

У понеділок можна активно діяти, спрогнозувала Юлія Погорельченко / instagram.com/vash_astrolog_j

Астролог Юлія Погорельченко повідомила Главреду, що очікується досить гармонійний день, можлива перевірка у професії.

"...вдасться знайти баланс та гармонію всередині себе, ввечері захочеться незвичайних вражень!..", – зазначила експерт.

Погорельченко також поділилася, чим можна зайнятися:

Читайте такожКоли повний Місяць у лютому 2021, чого побоюватися та чим зайнятися: прогнози астрологів

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти